خوراک

طرز تهیه خورشت قیمه

خورشت قیمه یکی از غذاهای مرسوم برای نذری دادن در روزهای محرم به شمار می رود. از این رو، برای آن دسته از افرادی که با روش تهیه آن آشنایی ندارند، در ادامه دستور پخت را نوشته ایم. امید که مورد توجهتان قرار بگیرد.

ادامه مطلب

لایک : 0

آلفردوی میگو، بیکن و اسفناج

برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید. برای آشنایی با روش پخت در ادامه با ما همراه باشید.

ادامه مطلب

لایک : 0

جوسی برگر با چیپس سیب زمینی

صفر تا صد این همبرگر آبدار به روش خانگی آموزش داده شده است. با کمک دستور زیر می توانید چیپس سیب زمینی بسیار ترد و تازه بعلاوه ی چیزبرگر خانگی را بیاموزید که با سسی که خودتان تهیه می کنید، مزه دار می شود.

ادامه مطلب

لایک : 1

بادمجان سوخاری با پنیر پارمسان

ین غذا بسیار آسان درست می شود و به دلیل داشتن دو نوع پنیر، بسیار خوشمزه است. توصیه می کنیم این دستور پخت را حتما یک بار در خانه امتحان کنید. برای یادگیری روش تهیه آن در ادامه با ما همراه باشید.

ادامه مطلب

لایک : 0

چیلی بیف

این غذای بسیار تند و خوشمزه تقریبا سریع آماده می شود و می توانید از مهمان های خود با یک خوراک جدید و متنوع پذیرایی کنید. برای یادگیری روش تهیه آن در ادامه با ما همراه باشید.

ادامه مطلب

لایک : 0

لازانیا گیاهی بدون گوشت و بدون سس سفید

در این مطلب برای شما طرز تهیه لازانیا گیاهی بدون گوشت و خوشمزه همراه با پنیر پیتزای گیاهی را آماده کرده ایم.

ادامه مطلب

لایک : 0

بمب میت بال با روکش پیاز و سس باربیکیو

اگر یک بار این غذای بسیار هیجان انگیز را در خانه تهیه کنید، بدون شک آن را به فهرست غذاهای همیشگی خود خواهید افزود زیرا مملو از طعم های خوب و لذیذ است و روش تهیه آسانی نیز دارد.

ادامه مطلب

لایک : 0

طرز تهیه آرانچینی

آرانچینی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در شهر رم طرفداران بسیار دارد و مغزها و مدلهای مختلف تهیه میشود.در ادامه با اموزش این غذای خوشمزه همراه شما هستیم

ادامه مطلب

لایک : 1

طرز تهیه آرانچینی

آرانچینی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در شهر رم طرفداران بسیار دارد و مغزها و مدلهای مختلف تهیه میشود.در ادامه با اموزش این غذای خوشمزه همراه شما هستیم

ادامه مطلب

لایک : 0

طرز تهیه بوریتو مکزیکی

ین غذای مکزیکی بسیار تند اما خوشمزه است و بدون شک از خوردن آن لذت خواهید برد. مزیت غذاهای مکزیکی در این است که با طبع ما ایرانی ها به طور کامل سازگار هستند. برای آشنایی با روش تهیه بوریتوی مکزیکی در ادامه با ما همراه باشید.

ادامه مطلب

لایک : 1

کوفته سیب زمینی شکم پر

این کوفته های سیب زمینی بسیار خوشمزه هستند و به دلیل داشتن مغزی مرغ درون خود، یک وعده غذای کامل نیز به شمار می روند که برای ناهار یا شام می توانید آن را تهیه و میل کنید. برای آشنایی با روش پخت این غذا با گپ مپ همراه باشید.

ادامه مطلب

لایک : 2

کوفته قلقلی به شکل کاپ کیک

کوفته قلقلی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که در کوتاه ترین زمان می توان آن را تهیه کرد. ما در این مطلب، آموزش داده ایم که چگونه آن را همانند یک کاپ کیک یا مافین درست کرده و با پوره سیب زمینی تزئین کنید. برای آشنایی با روش پخت در ادامه با ما همراه باشید.

ادامه مطلب

لایک : 0

طرز تهیه کباب بختیاری

یکی از کبابهای سنتی و مشهور ایرانی کباب بختیاری است، که از راسته گوسفندی یا فیله گوساله، و سینه مرغ برای تهیه آن استفاده می‌شود. اگه دوست داشتید می‌توانید بجای سینه مرغ از فیله ماهی استفاده کنید.

ادامه مطلب

لایک : 0

سبزی پلو ماهی هندی شامی متفاوت برای طولانی‌ترین شب سال

مواد لازم:

•    2  پیمانه برنج هندی

•     2 تکه بزرگ ماهی (میتواند سالمون باشد یا هر ماهی که دسترسی به آن دارید)

•     1 پیمانه ماست پر چرب

•    1/2  قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا

•    1/2  قاشق چایخوری زردچوبه

•    1/2  پیمانه گشنیز تازه خرد شده

•    2  قاشق سوپ خوری شوید تازه خرد شده

•    3  قاشق سوپ خوری نعنای تازه خرد شده

•    1 حبه سیر (له شود)

•     1/2قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

•     2 قاشق سوپ خوری پیاز داغ

•    2  قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده

•    2  قاشق سوپ خوری آب لیموی تازه

•     نمک و فلفل سیاه به میزان کافی

•     روغن به میزان لازم

ادامه مطلب

لایک : 0

پلو کجری یا کیچری

کجری یا کیچری، یکی از پلوهای معروف هندی است که توسط رستوران‌ها و سرآشپزهای مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود. مواد ثابت در هر کجری، گشنیز ساطوری‌شده، ادویه، پیاز و سیر است. در ادامه با آموزش پخت این غذای خوشمزه همراه ما باشید.

ادامه مطلب

لایک : 0

پاستای گیاهی با قارچ و سس سفید

مواد لازم برای ۲ نفر:

پاستا فرمی ۲5۰ گرم

قارچ ورقه شده ۲ لیوان

فلفل دلمه سبز یا رنگی ۱ عدد متوسط و خلالی شده

کره ۲5 گرم

سس سفید ۱ پیمانه با غلظت متوسط

نمک و فلفل به مقدار لازم

پاپریکا به مقدار لازم

جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا در صورت تمایل به مقدار لازم

ادامه مطلب

لایک : 1

پاکورای پیاز

پاکورا که پاکودا و پاکودی هم خوانده میشود غذایی مانند لقمه های کوچک است با این تفاوت که سرخ میشود. این غذا اصالتا هندی بوده اما در مناطق مختلف شبه قاره هند مانند بنگلادش، نپال و پاکستان نیز مشهور و پرطرفدار است. جالب توجه است که بدانید این غذا در بریتانیا نیز بسیار مورد توجه بوده و اغلب در فست فودها و رستوران های هندی و پاکستانی سرو میشود

ادامه مطلب

لایک : 0

املت توفو با کلم و سیب زمینی شیرین

شما قادر نخواهید بود چنگال تان را زمین بگذارید، اما ایرادی ندارد!این املت توفو، سرشار از یک طعم اعتیادآور نمکین- شیرین است و از آنجا که با توفو، کلو و سیب زمینی شیرین درست می شود، می توانید در چند ثانیه، به احساس خوبی برسید. با ۲۶۴ کالری در هر وعده سیر کننده، این صبحانه سالم سرشار از فیبر بوده و تقریبا ۲۰ گرم پروتئین دارد.

ادامه مطلب

لایک : 1

خوراک پنیر مالای کاری

مواد لازم:

پنیر کبابی: 200 گرم

پیاز کوچک: سه عدد نواری باریک خرد شده

زنجبیل تازه: یک تکه چهار سانتی‌متری

سیر: 8 حبه

نمک: به میزان لازم

پودر هل سبز: یک دوم قاشق چای‌خوری

فلفل سبز تند: دو تا سه عدد

کاری: یک قاشق مرباخوری

خامه: یک و یک دوم پیمانه

زیره سبز: یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه خرد شده: به میزان لازم

روغن مایع: به میزان لازم

ریحان: برای تزیین (می توانید از گشنیز یا نعناع هم استفاده کنید کاملا سلیقه ای است)

ادامه مطلب

لایک : 0

مرغ تندوری

مواد لازم:

ران مرغ 6 عدد (میتوانید از سینه مرغ نیز استفاده کنید)

ماست 1 لیوان    

پیاز 1 عدد  

سیر 2 حبه 

ادویه تندوری دو قاشق غذا خوری

فلفل سبز تند 2 عدد

آبلیمو 2 قاشق غذاخوری   

روغن و نمک مقداری

ادامه مطلب

لایک : 0
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ