نان و خمیر

تبلیغات

طرز تهیه دونات


لایک : 0

طرز تهیه تورتیلا با گوجه فرنگی و گل ختمی

نان تورتیلا یکی از پایه های اصلی آشپزی مکزیکی به شمار می رود. به همین خاطر بد نیست با روش تهیه و پخت آن آشنایی داشته باشید. به این منظور ما دو مدل مختلف نان تورتیلا را برایتان آموزش داده ایم که با گوجه فرنگی خشک شده و گل ختمی (گل بامیه) درست می شوند.

ادامه مطلب

لایک : 0

طرز تهیه پنکیک دارچینی

دارچین یکی از ادویه هایی است که طبع گرمی دارد و به همین دلیل پنکیک دارچینی یک پیشنهاد عالی برای عصرهای خنک پاییزی است.

ادامه مطلب

لایک : 0

طرز تهیه کلوچه فومن(گیلان)

به ادامه مطلب بروید

ادامه مطلب

لایک : 0

طرز تهیه نان شیرمال ترکی

به ادامه مطلب بروید

ادامه مطلب

لایک : 0

اشتردول سوسیس

اشتردول سوسیس در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

روغن زیتون  ۱/۴ لیوان

نمك  ۱ قاشق چایخوری

شكر  ۱ قاشق چایخوری

مخمر (پودر)   ۳ قاشق غذاخوری

تخم مرغ  ۱ عدد

شیر  ۱ لیوان

آرد  3.5 پیمانه

سوسیس   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- ابتدا شیر را بجوشانید و صبر كنید تا ولرم شود و بعد مخمر را اضافه كرده و خوب مخلوط كنید و 5 دقیقه صبر كنیدو بعد شكر را اضافه كرده و خوب مخلوط كنید سپس تخم مرغ را با چنگال بزنید تا کف کند سپس به مخلوط شیر و مخمر اضافه نمایید. 

۲- آرد و نمك را مخلوط كرده و 3بار الك كنید تا هوا خورده و سبك شود و بعد آن را داخل ظرف گودی ریخته و میان آن را گود کنید ، مخلوط تخم مرغی و روغن را در مرکز آرد بریزید و کم کم مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید

۳- سپس خمیر را داخل ظرفی كه از قبل با كره یا روغن چرب کرده اید قرار دهید و روی آن را با پارچه نخی مرطوب بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. 

۴- سوسیس ها را با مواد دلخواه مخلوط كرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند ، تکه هایی از خمیر بردارید و کمی بیشتر از طول سوسیس به شکل مستطیل پهن کنید سپس سوسیس را در مرکز خمیر بگذارید ، اطراف خمیر را با فاصله های یکسان برش هایی بزنید. 

۵- سپس با زرده تخم مرغ روی سطح خمیرها را برس بزنید تا پس از پخت طلایی شود.ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را داخل سینی بچینید ، 15 دقیقه به خمیر استراحت دهید

۶- سپس داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 تا30 دقیقه قرار دهید تا سطح نان ها برشته و طلایی شود. 

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

باقلوای ترکیه ای

باقلوای ترکیه ای در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

تخم مرغ  ۳ عدد

كره  ۲۰۰ گرم

گردو خرد شده  ۵۰۰ گرم

نمك   به مقدار لازم

آرد  ۵۰۰ گرم

آرد نشاسته   به مقدار لازم

شیر  ۱ پیمانه

روغن  ۱ پیمانه

 مواد شهد :  

آب  2.5 پیمانه

شكر  ۴ پیمانه

لیمو (كوچك)   ۱ عدد

 

طرز تهیه

۱- ابتدا در ظرفی مناسب تخم‌مرغ، شیر، روغن و نمك را با هم مخلوط كرده، آرد را كم‌كم به مواد افزوده و با دست ورز می‌دهیم تا خمیری صاف و یكدست حاصل شود. 

۲- خمیر را به 15 قسمت تقسیم كرده و با وردنه كمی آنها را باز می‌كنیم(برای باز كردن خمیر با وردنه از آرد نشاسته استفاده می‌كنیم). هر پنج عدد خمیر را روی هم قرار داده و آنها را با وردنه به اندازه سینی فر باز می‌كنیم. 

۳- خمیر را در سینی فر كه قبلا چرب كرده‌ایم قرار داده و روی آن گردو ریز خرد شده پاشیده، سپس لایه دوم خمیرها را پهن می‌‌كنیم و روی آن قرار داده و دوباره باقیمانده گردوها را روی خمیر دوم پاشیده و پس از آن لایه سوم خمیر را روی آن قرار می‌دهیم.

۴- خمیرها را با چاقو به صورت لوزی برش زده و بعد كره را آب كرده و روی باقلوا می‌ریزیم. 

۵- سینی باقلواها را در فر با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد تا زمانی كه طلایی شوند قرار داده و وقتی كه آماده شدند، شهد را كه قبلا تهیه كرده و كمی سرد شده است، روی باقلواها می‌ریزیم تا شهد كاملا به خورد آنها برود.

۶- طرز تهیه شهد:

۷- برای این كار آب را به جوش می آوریم و شكر را داخل آن كاملا حل میكنیم و در انتها آب لیمو را داخل آن كاملا میچكانیم و اجازه میدهیم به غلظت مناسبی برسد و دقیقا حالت شیره مانند پیدا كند.

 

سایر نکات

میتوانید از مغزهای دلخواه برای بین این باقلوا استفاده كنید.

بهتر است برای ریختن شیره باقلوا سرد و شیره كمی داغ باشد.

دقت داشته باشید شیره شما خیلی شل و خیلی سفت نباشد.

باقلوای ترکی مهمترین مسئله اش باز کردن خمیرشه که اول اگر مثلا 4 لایه خمیر لازمه شما برای هر لایه 10 ورق خمیر باز کنید که البته باید با نشاسته ذرت باز بشه.

بعد این 10 ورق رو روی هم گذاشته با وردنه خیلی خیلی نازک می کنیم. بعد برای ورق دوم بازهم 10 لایه باز میشه و همین اول تکرا ار میشه و کلا یه کم درست کردنش سخته و حوصله میخواد و برای لایه هاش هم گردو ریخته میشه همراه با کره 

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ