close
چت روم
بهترین روش تهیه دونات در خانه

مجله اینترنتی گپ مپ

امروز قصد دارم بهترین روش تهیه دونات که میشه تو خونه تهیه کرد رو بهتون آموزش بدم که میتونه یه میان وعده خوب برای همه افراد و همه سنین مخصوصا بچه ها باشه،پس ...

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه دونات

امروز قصد دارم بهترین روش تهیه دونات که میشه تو خونه تهیه کرد رو بهتون آموزش بدم که میتونه یه میان وعده خوب برای همه افراد و همه سنین مخصوصا بچه ها باشه،پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید با بهترین روش تهیه دونات در منزل.

مواد لازم:

  • آرد : یک فنجان
  • شکر : یک چهارم فنجان
  • تخم مرغ : دو عدد
  • شیر گرم : یک فنجان
  • کره نرم شده : یک فنجان
  • پودر خمیر مایه فوری : یک قاشق غذاخوری
  • نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
  • روغن : به میزان لازم برای سرخ کردن

طرز تهیه:

  • برای تهیه دونات ابتدا شیر ولرم و شکر را مخلوط نموده و سپس خمیر مایه را به آن اضافه نموده و کنار قرار دهید تا عمل آید.
  • حال تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید تا حدی که تا حدودی کف کند و یکدست شود.
  • سپس تخم مرغ های زده شده را به کره نرم شده اضافه نموده و این مخلوط را به مخمر که عمل آمده است اضافه نمایید
  • حال نمک و آرد را با هم مخلوط کرده و کم کم به مواد اصلی که در مرحله قبل آماده نمودید اضافه کنید و هم بزنید. توجه داشته باشید که این کار را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد ادامه می دهیم. اما نباید خمیر شما بیش از حد آرد را به خود بگیرد، در این مرحله هدف ما تهیه خمیری نرم و متعادل است. بعد از اینه خمیر به این حالت رسید، ظرف را با پارچه ای تمیز پوشانده و آن را به مدت هشت ساعت داخل یخچال قرار دهید، البته در صورتی که تمایل دارید دونات شما سریع تر آماده شود، می توانید خمیر را به مدت دو ساعت در محلی گرم قرار دهید تا خمیر ور آید.
  • بعد از اینکه حجم خمیر زیاد شد و به اصطلاح ور آمد، سطح تمیزی را آرد پاشی نموده و خمیر را روی آن بازکنید. سپس با استفاده از قالبی گرد همچون لیوان آن را قالب زده و سپس با استفاده از قالب کوچکتر و یا انگشت وسط آن را سوراخ کنید. از این روش قبلا در تهیه شامی نیز استفاده نموده ایم و آنها را به شکل حلقه درآورده ایم.
  • حال در ظرف مناسبی مقداری روغن ریخته و بعد از داغ شدن حلقه های خمیری را داخل روغن داغ انداخته و با حرارت متوسط سرخ می نماییم. و بعد از سرخ شدن آنها را از روغن خارج نموده و صبر می کنیم تا خنک شود و در این میان روغن اضافه آن را با  دستمال می گیریم و سپس در شهدی که در ادامه به آموزش تهیه آن می پردازیم قرار می دهیم.

لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ