close
چت روم
پلو کجری یا کیچری

مجله اینترنتی گپ مپ

کجری یا کیچری، یکی از پلوهای معروف هندی است که توسط رستوران‌ها و سرآشپزهای مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود. مواد ثابت در هر کجری، گشنیز ساطوری‌شده، ادویه، پیاز و سیر است. در ادامه با آموزش پخت این غذای خوشمزه همراه ما باشید.  مواد لازم برای4 نفر:  برنج: 400گرم،…

آگهی آگهی

تبلیغات


پلو کجری یا کیچری

کجری یا کیچری، یکی از پلوهای معروف هندی است که توسط رستوران‌ها و سرآشپزهای مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود. مواد ثابت در هر کجری، گشنیز ساطوری‌شده، ادویه، پیاز و سیر است. در ادامه با آموزش پخت این غذای خوشمزه همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای4 نفر:

 برنج: 400گرم، خیس‌شده

 کنسرو ماهی تن/ ماهی تازه برای 4 نفر

 پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری‌شده

 سیر: 2حبه، ساطوری‌شده

 گشنیز: یک دسته کوچک، ساطوری‌شده

 زردچوبه: 2 قاشق چای‌خوری

 ادویه کاری: یک قاشق غذاخوری

 گردلیمو: یک قاشق غذاخوری

 ماست ساده: 100 گرم

 نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

 کره: 30 گرم (2 قاشق غذاخوری)

 روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری

 

روش تهیه:

روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5دقیقه در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. سیر، زردچوبه و ادویه کاری را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و 2دقیقه تفت دهید تا مواد آب بیندازد. 

آب برنج را خالی کرده و آن را داخل قابلمه بریزید. کره و گردلیمو را اضافه کرده و غذا را هم بزنید تا کره آب شده و روی برنج بنشیند. ماست را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. 

به اندازه‌ای که یک بند انگشت آب روی برنج را بگیرد، آب جوش روی مواد داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. سپس صبر کنید تا آب برنج تبخیر شود. شعله را کم کرده و در برنج را بدون دم‌کنی بگذارید. پس از 30دقیقه برنج دم کشیده است. هنگام سرو کردن، گشنیز ساطوری‌شده را با آن مخلوط کرده و در دیس بکشید. ماهی را جداگانه سرخ یا آبپز کرده و با این برنج میل نمایید. در صورت عدم دسترسی به ماهی از تن ماهی نیز میتوانید استفاده کنید.

 

نکات:

1-    در هند، همراه این غذا تخم‌مرغ آب‌پز سرو می‌کنند. 

2-    این غذا را در اصل با تکه‌های سرخ‌شده فیله ماهی طبخ می‌کنند.

3-    در این دستور غذایی مقدار ادویه و فلفل کم شده است تا برای همه قابل‌خوردن باشد. در دستور اصلی 2 قاشق چای‌خوری تخم خردل، 2 قاشق چای‌خوری فلفل قرمز و 2 قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه ساطوری‌شده وجود دارد که به دلیل تندی بیش از اندازه آ برای طبع اکثر ایرانی ها میتواند دل به خواه اضافه شود.


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ