close
رزرو هتل
اموزش اشپزی اموزش اشپزی
به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

گپ مپ

به سایت ما خوش آمدید،لحظات خوبی را برای شما آرزو میکنیم.

موضوعات

میزکار

ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :


عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
عضویت در سایت بمعنای قبول قوانین سایت است،جهت مطالعه‌ی قوانین کلیک کنید

جستجو

خبرنامه

براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

کوفته قلقلی به شکل کاپ کیک

کوفته قلقلی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که در کوتاه ترین زمان می توان آن را تهیه کرد. ما در این مطلب، آموزش داده ایم که چگونه آن را همانند یک کاپ کیک یا مافین درست کرده و با پوره سیب زمینی تزئین کنید. برای آشنایی با روش پخت در ادامه با ما همراه باشید.

ادامه مطلب


یکشنبه 03 ارديبهشت 1396 - 20:17
تعداد بازديد : 9
لینک کوتاه مطلب
اشتراک گذاری مطلب
طرز تهیه کباب بختیاری

یکی از کبابهای سنتی و مشهور ایرانی کباب بختیاری است، که از راسته گوسفندی یا فیله گوساله، و سینه مرغ برای تهیه آن استفاده می‌شود. اگه دوست داشتید می‌توانید بجای سینه مرغ از فیله ماهی استفاده کنید.

ادامه مطلب


سه شنبه 29 فروردين 1396 - 18:8
تعداد بازديد : 9
لینک کوتاه مطلب
اشتراک گذاری مطلب
شیرینی مارمالادی ویژه عید نوروز

مواد لازم :

کره نرم و خرد شده ۱۸۵ گرم

 وانیل 1/4 قاشق چایخوری

 شکر۱۶۵ گرم

 زرده تخم مرغ۲ عدد

پودر بادام۶۰ گرم یا نصف پیمانه

آرد۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه

بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری

مارمالاد تمشک یا آلبالو۴ قاشق غذاخوری

رنده پوست لیموترش۱ قاشق چایخوری

ادامه مطلب


پنجشنبه 19 اسفند 1395 - 23:10
تعداد بازديد : 33
لینک کوتاه مطلب
اشتراک گذاری مطلب
موضوع: اشپزی , دسر ,
طرز تهیه مارکیز شکلاتی؛ دسر فرانسوی خوشمزه

مارکیز شکلاتی یک دسر فرانسوی است. این نوع دسر چیزی بین موس و دسر پارفه سرد است و بیشتر, آن ها را در قالب های بزرگ درست نموده و سرد می نمایند.

ادامه مطلب


سه شنبه 28 دي 1395 - 21:28
تعداد بازديد : 49
لینک کوتاه مطلب
اشتراک گذاری مطلب
طرز تهیه ساندویچ مرغِ متفاوت و باکلاس!

ساندویچ مرغ از غذاهای فوری رایج است که خیلی از مواقع به کمکمان می آید و می توانیم آن را راحت و سریع درست کنیم. اما شکل های مختلفی از این ساندویچ وجود دارد که در این مطلب یک نوع متفاوت و جدید را به شما آموزش می دهیم.

ادامه مطلب


چهارشنبه 08 دي 1395 - 18:59
تعداد بازديد : 63
لینک کوتاه مطلب
اشتراک گذاری مطلب
موضوع: اشپزی , دسر ,
ژله قهوه

مواد لازم برای تهیه ژله قهوه:

پودر ژلاتین: 7 گرم

آب داغ: 2 قاشق غذاخوری

شکر سفید: 3 قاشق غذا خوری

قهوه: 2 پیمانه تازه دم

ادامه مطلب


جمعه 03 دي 1395 - 0:25
تعداد بازديد : 67
لینک کوتاه مطلب
اشتراک گذاری مطلب
سبزی پلو ماهی هندی شامی متفاوت برای طولانی‌ترین شب سال

مواد لازم:

•    2  پیمانه برنج هندی

•     2 تکه بزرگ ماهی (میتواند سالمون باشد یا هر ماهی که دسترسی به آن دارید)

•     1 پیمانه ماست پر چرب

•    1/2  قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا

•    1/2  قاشق چایخوری زردچوبه

•    1/2  پیمانه گشنیز تازه خرد شده

•    2  قاشق سوپ خوری شوید تازه خرد شده

•    3  قاشق سوپ خوری نعنای تازه خرد شده

•    1 حبه سیر (له شود)

•     1/2قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

•     2 قاشق سوپ خوری پیاز داغ

•    2  قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده

•    2  قاشق سوپ خوری آب لیموی تازه

•     نمک و فلفل سیاه به میزان کافی

•     روغن به میزان لازم

ادامه مطلب


پنجشنبه 25 آذر 1395 - 18:43
تعداد بازديد : 43
لینک کوتاه مطلب
اشتراک گذاری مطلب
پلو کجری یا کیچری

کجری یا کیچری، یکی از پلوهای معروف هندی است که توسط رستوران‌ها و سرآشپزهای مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود. مواد ثابت در هر کجری، گشنیز ساطوری‌شده، ادویه، پیاز و سیر است. در ادامه با آموزش پخت این غذای خوشمزه همراه ما باشید.

ادامه مطلب


پنجشنبه 25 آذر 1395 - 18:27
تعداد بازديد : 53
لینک کوتاه مطلب
اشتراک گذاری مطلب
پاستای گیاهی با قارچ و سس سفید

مواد لازم برای ۲ نفر:

پاستا فرمی ۲5۰ گرم

قارچ ورقه شده ۲ لیوان

فلفل دلمه سبز یا رنگی ۱ عدد متوسط و خلالی شده

کره ۲5 گرم

سس سفید ۱ پیمانه با غلظت متوسط

نمک و فلفل به مقدار لازم

پاپریکا به مقدار لازم

جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا در صورت تمایل به مقدار لازم

ادامه مطلب


چهارشنبه 24 آذر 1395 - 21:54
تعداد بازديد : 43
لینک کوتاه مطلب
اشتراک گذاری مطلب
پاکورای پیاز

پاکورا که پاکودا و پاکودی هم خوانده میشود غذایی مانند لقمه های کوچک است با این تفاوت که سرخ میشود. این غذا اصالتا هندی بوده اما در مناطق مختلف شبه قاره هند مانند بنگلادش، نپال و پاکستان نیز مشهور و پرطرفدار است. جالب توجه است که بدانید این غذا در بریتانیا نیز بسیار مورد توجه بوده و اغلب در فست فودها و رستوران های هندی و پاکستانی سرو میشود

ادامه مطلب


چهارشنبه 24 آذر 1395 - 1:50
تعداد بازديد : 51
لینک کوتاه مطلب
اشتراک گذاری مطلب

ليست صفحات

تعداد صفحات : 13

آمار

آمار مطالب
کل مطالب : 1222
کل نظرات : 709
آمار کاربران
افراد آنلاین : 8
تعداد اعضا : 733
آمار بازدید
بازدید امروز : 1,507
بازدید دیروز : 4,423
ورودی امروز گوگل : 179
ورودی گوگل دیروز : 854
آي پي امروز : 274
آي پي ديروز : 907
بازدید هفته : 5,930
بازدید ماه : 91,572
بازدید سال : 410,294
بازدید کلی : 2,531,992
اطلاعات شما
آی پی : 54.166.231.176
مرورگر :
سیستم عامل :
امروز : سه شنبه 05 اردیبهشت 1396

مطالب تصادفی

آخرین مطالب

امکانات جانبی