مجله اینترنتی گپ مپ
غذای ملل

برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید. برای آشنایی با روش پخت در ادامه با ما همراه باشید.

در این شماره از خوشمزه روز طرز تهیه سینه مرغ که با سس پستو و پنیر موزارلا مزه دار و پر شده را خواهید آموخت. برای این منظور در ادامه با ما همراه باشید.

اگر یک بار این غذای بسیار هیجان انگیز را در خانه تهیه کنید، بدون شک آن را به فهرست غذاهای همیشگی خود خواهید افزود زیرا مملو از طعم های خوب و لذیذ است و روش تهیه آسانی نیز دارد.

آرانچینی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در شهر رم طرفداران بسیار دارد و مغزها و مدلهای مختلف تهیه میشود.در ادامه با اموزش این غذای خوشمزه همراه شما هستیم

آرانچینی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در شهر رم طرفداران بسیار دارد و مغزها و مدلهای مختلف تهیه میشود.در ادامه با اموزش این غذای خوشمزه همراه شما هستیم

مواد لازم:
• 2 پیمانه برنج هندی
• 2 تکه بزرگ ماهی (میتواند سالمون باشد یا هر ماهی که دسترسی به آن دارید)
• 1 پیمانه ماست پر چرب
• 1/2 قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا
• 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
• 1/2 پیمانه گشنیز تازه خرد شده
• 2 قاشق سوپ خوری شوید تازه خرد شده
• 3 قاشق سوپ خوری نعنای تازه خرد شده
• 1 حبه سیر (له شود)
• 1/2قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
• 2 قاشق سوپ خوری پیاز داغ
• 2 قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده
• 2 قاشق سوپ خوری آب لیموی تازه
• نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
• روغن به میزان لازم

کجری یا کیچری، یکی از پلوهای معروف هندی است که توسط رستورانها و سرآشپزهای مختلف به روشهای متفاوتی پخته میشود. مواد ثابت در هر کجری، گشنیز ساطوریشده، ادویه، پیاز و سیر است. در ادامه با آموزش پخت این غذای خوشمزه همراه ما باشید.

پاکورا که پاکودا و پاکودی هم خوانده میشود غذایی مانند لقمه های کوچک است با این تفاوت که سرخ میشود. این غذا اصالتا هندی بوده اما در مناطق مختلف شبه قاره هند مانند بنگلادش، نپال و پاکستان نیز مشهور و پرطرفدار است. جالب توجه است که بدانید این غذا در بریتانیا نیز بسیار مورد توجه بوده و اغلب در فست فودها و رستوران های هندی و پاکستانی سرو میشود

مواد لازم:
۲ فنجان دال عدس قرمز
۱ عدد پیاز بزرگ، خرد شده
۱ قاشق سوپخوری روغن نباتی
۱ قاشق سوپخوری پودر کاری
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
۱ قاشق چایخوری پودر زیرهی سبز
۱ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری شکر سفید
۱ قاشق چایخوری سیر خردشده
۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه، خردشده
3 قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی
.jpg)
گلاب جامون یا در اصطلاح محلی هندی گولاب جامون یکی از شیرینی های معروف و اصیل هندی و پاکستانی است که در تمامی قنادی ها و حتی مارکت های بزرگ و کوچک هند و پاکستان به فراوان و در تمامی فصول یافت می شود. برای ما ایرانی ها در این کشور یادآور شیرینی بامیه مخصوصا برای ایام ماه رمضان است فقط تنها فرق آن داشتن ادویه و اسانس آن است که به روش های مختلف تهیه می شود.
.jpg)
مواد لازم:
گندم پوست کنده: یک پیمانه
کره: نصف پیمانه
بادام هندی: 50 گرم
کشمش پلویی: 50 گرم
شیر: نصف پیمانه
شکر: یک پیمانه
هل: یک دوم قاشق چایخوری
زعفران دم کرده: 2 قاشق چایخوری

در منوی غذايی كبابی های ما هم كباب لقمه ای هست ولی كباب لقمه ای ما همان كباب كوبيده است كه در اندازه های كوچك به سيخ كشيده می شود اما كباب لقمه ای لبنانی ها كاملا متفاوت است. لبنانيها در واقع همان كباب تابهاي را به شكل كباب لقمهاي درآورده و در روغن سرخ ميكنند. البته اين كباب و نان و سس مخصوص هم دارد كه روي نان ماليده ميشود.

مواد لازم:
آرد برنج ۳/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه
شكر 1.5 پیمانه
آب ۱ پیمانه
شیر ۷ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
خلال پسته به مقدار لازم