غذای ملل

تبلیغات


فروش ویژه اسپینر حرفه ای سه پره مدل الگانت



اسپینر حرفه ای سه پره مدل الگانت. وسیله ای بی نظیر برای کاهش استرس و اضطراب. فوق العاده آرامش بخش و سرگرم کننده. دارای زیبایی بصری با چرخش بسیار سریع. حدود ٣ دقيقه چرخش با هر ضربه ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 35000 تومان

بمب میت بال با روکش پیاز و سس باربیکیو

اگر یک بار این غذای بسیار هیجان انگیز را در خانه تهیه کنید، بدون شک آن را به فهرست غذاهای همیشگی خود خواهید افزود زیرا مملو از طعم های خوب و لذیذ است و روش تهیه آسانی نیز دارد.


لایک : 0
ادامه مطلب

طرز تهیه آرانچینی

آرانچینی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در شهر رم طرفداران بسیار دارد و مغزها و مدلهای مختلف تهیه میشود.در ادامه با اموزش این غذای خوشمزه همراه شما هستیم


لایک : 1
ادامه مطلب

طرز تهیه آرانچینی

آرانچینی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در شهر رم طرفداران بسیار دارد و مغزها و مدلهای مختلف تهیه میشود.در ادامه با اموزش این غذای خوشمزه همراه شما هستیم


لایک : 0
ادامه مطلب

سبزی پلو ماهی هندی شامی متفاوت برای طولانی‌ترین شب سال

مواد لازم:

•    2  پیمانه برنج هندی

•     2 تکه بزرگ ماهی (میتواند سالمون باشد یا هر ماهی که دسترسی به آن دارید)

•     1 پیمانه ماست پر چرب

•    1/2  قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا

•    1/2  قاشق چایخوری زردچوبه

•    1/2  پیمانه گشنیز تازه خرد شده

•    2  قاشق سوپ خوری شوید تازه خرد شده

•    3  قاشق سوپ خوری نعنای تازه خرد شده

•    1 حبه سیر (له شود)

•     1/2قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

•     2 قاشق سوپ خوری پیاز داغ

•    2  قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده

•    2  قاشق سوپ خوری آب لیموی تازه

•     نمک و فلفل سیاه به میزان کافی

•     روغن به میزان لازم


لایک : 0
ادامه مطلب

پلو کجری یا کیچری

کجری یا کیچری، یکی از پلوهای معروف هندی است که توسط رستوران‌ها و سرآشپزهای مختلف به روش‌های متفاوتی پخته می‌شود. مواد ثابت در هر کجری، گشنیز ساطوری‌شده، ادویه، پیاز و سیر است. در ادامه با آموزش پخت این غذای خوشمزه همراه ما باشید.


لایک : 0
ادامه مطلب

پاکورای پیاز

پاکورا که پاکودا و پاکودی هم خوانده میشود غذایی مانند لقمه های کوچک است با این تفاوت که سرخ میشود. این غذا اصالتا هندی بوده اما در مناطق مختلف شبه قاره هند مانند بنگلادش، نپال و پاکستان نیز مشهور و پرطرفدار است. جالب توجه است که بدانید این غذا در بریتانیا نیز بسیار مورد توجه بوده و اغلب در فست فودها و رستوران های هندی و پاکستانی سرو میشود


لایک : 0
ادامه مطلب

دال عدس هندی

مواد لازم:

۲ فنجان دال عدس قرمز

۱ عدد پیاز بزرگ، خرد شده

۱ قاشق سوپ‌خوری روغن نباتی

۱ قاشق سوپ‌خوری پودر کاری

۱ قاشق چایخوری زردچوبه

۱ قاشق چایخوری  پودر زیره‌ی سبز

۱ قاشق چایخوری پودر فلفل چیلی

۱ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری شکر سفید

۱ قاشق چایخوری سیر خردشده

۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه، خردشده

3 قاشق سوپخوری رب گوجه‌فرنگی


لایک : 0
ادامه مطلب

گلاب جامون

گلاب جامون یا در اصطلاح محلی هندی گولاب جامون یکی از شیرینی های معروف و اصیل هندی و پاکستانی است که در تمامی قنادی ها و حتی مارکت های بزرگ و کوچک هند و پاکستان به فراوان و در تمامی فصول یافت می شود. برای ما ایرانی ها در این کشور یادآور شیرینی بامیه مخصوصا برای ایام ماه رمضان است فقط تنها فرق آن داشتن ادویه و اسانس آن است که به روش های مختلف تهیه می شود.


لایک : 0
ادامه مطلب

حلوای هندی

مواد لازم:

گندم پوست کنده: یک پیمانه

کره: نصف پیمانه

بادام هندی: 50 گرم

کشمش پلویی: 50 گرم

شیر: نصف پیمانه

شکر: یک پیمانه

هل: یک دوم قاشق چایخوری

زعفران دم کرده: 2 قاشق چایخوری


لایک : 0
ادامه مطلب

طرز تهیه كباب لقمه با طعم لبناني

در منوی غذايی كبابی های ما هم كباب لقمه‌ ای هست ولی كباب لقمه‌ ای ما همان كباب كوبيده است كه در اندازه‌ های كوچك به سيخ كشيده می شود اما كباب لقمه‌ ای لبنانی ها كاملا متفاوت است. لبناني‌ها در واقع همان كباب تابه‌اي را به شكل كباب لقمه‌اي درآورده و در روغن سرخ مي‌كنند. البته اين كباب و نان و سس مخصوص هم دارد كه روي نان ماليده مي‌شود.


لایک : 0
ادامه مطلب
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ