حلوای هندی

مجله اینترنتی گپ مپ

مواد لازم: گندم پوست کنده: یک پیمانه کره: نصف پیمانه بادام هندی: 50 گرم کشمش پلویی: 50 گرم شیر: نصف پیمانه شکر: یک پیمانه هل: یک دوم قاشق چایخوری زعفران دم کرده: 2 قاشق چایخوریطرز تهیه: گندم

آگهی آگهی

تبلیغات

حلوای هندی

مواد لازم:

گندم پوست کنده: یک پیمانه

کره: نصف پیمانه

بادام هندی: 50 گرم

کشمش پلویی: 50 گرم

شیر: نصف پیمانه

شکر: یک پیمانه

هل: یک دوم قاشق چایخوری

زعفران دم کرده: 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

گندم را از یک روز قبل خیس می کنیم. روز بعد آنرا ابکش کرده و داخل غذاساز پوره می کنیم. یک قاشق چایخوری کره در تابه می ریزیم و بادام هندی و کشمش را تفت می دهیم. در یک تابه دیگر یک چهارم از کره باقی مانده را آب کرده و گندم پوره شده را تفت می دهیم.. حرارت آن باید بسیار ملایم باشد و مرتب به هم بزنیم. مابقی کره را اضافه می نماییم. در یک ظرف دیگر شیر، شکر، هل و زعفران را گرم میکنیم و وقتی به جوش آمد آنرا از روی حرارت برمی داریم. زمانی که گندم روی حرارت کاملا کرمی رنگ شد، آنرا از روی گاز برداشته و مخلوط شیر را آرام آرام به آن اضافه می کنیم. حلوا آماده است. آنرا در ظرف دلخواه کشیده و با بادام هندی و کشمش تزیین نمایید.


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ