پاستای گیاهی با قارچ و سس سفید

مجله اینترنتی گپ مپ

مواد لازم برای ۲ نفر: پاستا فرمی ۲5۰ گرم قارچ ورقه شده ۲ لیوان فلفل دلمه سبز یا رنگی ۱ عدد متوسط و خلالی شده کره ۲5 گرم سس سفید ۱ پیمانه با غلظت متوسط نمک و فلفل به مقدار لازم پاپریکا به مقدار

آگهی آگهی

تبلیغات

پاستای گیاهی با قارچ و سس سفید

مواد لازم برای ۲ نفر:

پاستا فرمی ۲5۰ گرم

قارچ ورقه شده ۲ لیوان

فلفل دلمه سبز یا رنگی ۱ عدد متوسط و خلالی شده

کره ۲5 گرم

سس سفید ۱ پیمانه با غلظت متوسط

نمک و فلفل به مقدار لازم

پاپریکا به مقدار لازم

جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا در صورت تمایل به مقدار لازم

 

طرز تهیه پاستای گیاهی با قارچ و سس سفید :

مرحله ۱ – کره را در تابه آب کنید و ۱ قاشق روغن به آن اضافه کنید تا نسوزد سپس قارچ*های ورقه شده را بیفزایید و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند، فلفل دلمه، نمک و فلفل را افزوده و ۲ دور هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید.

 

مرحله ۲ – پاستا را طبق دستور روی بسته بندی آن پخته و آبکشی کنید.

 

مرحله ۳ – مخلوط قارچ و فلفل دلمه را به سس سفید افزوده، سپس پاستای پخته شده را به آن بیفزایید و برای چند دقیقه تفت دهید تا مواد با هم بک دست و گرم شوند.

 

مرحله 4 – پاستای آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را به دلخواه پاپریکا، جعفری یا پنیر پیتزا بدهید سپس سرو نمایید


لایک : 1

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ