پاکورای پیاز

مجله اینترنتی گپ مپ

پاکورا که پاکودا و پاکودی هم خوانده میشود غذایی مانند لقمه های کوچک است با این تفاوت که سرخ میشود. این غذا اصالتا هندی بوده اما در مناطق مختلف شبه قاره هند مانند بنگلادش، نپال و پاکستان نیز مشهور و پر

آگهی آگهی

تبلیغات

پاکورای پیاز

پاکورا که پاکودا و پاکودی هم خوانده میشود غذایی مانند لقمه های کوچک است با این تفاوت که سرخ میشود. این غذا اصالتا هندی بوده اما در مناطق مختلف شبه قاره هند مانند بنگلادش، نپال و پاکستان نیز مشهور و پرطرفدار است. جالب توجه است که بدانید این غذا در بریتانیا نیز بسیار مورد توجه بوده و اغلب در فست فودها و رستوران های هندی و پاکستانی سرو میشود

 

مواد لازم:

آرد سفید: 4/1 لیوان

آرد نخود: 4/3 لیوان

پیاز نگینی شده ریز: 2 عدد بزرگ

فلفل سبز تند ریز شده: 1 یا 2 عدد

گشنیز ریز شده: 4/1 لیوان

شوید ریز شده: 4/1 لیوان

تره فرنگی ریز شده: یه قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری

زردچوبه: 1 قاشق چایخوری

نمک: به مقدار لازم

آب: 3/1 لیوان

روغن برای سرخ کردن: بهمقدار لازم

 

طرز تهیه:

آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ پودر، نمک، زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید. پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق هم بزنید. سبزیجات ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.

از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته در ماهیتابه ریخته تا در روغن فراوان سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.

پاکورا را به صورت گرم و همراه با چاتنی گشنیز یا سس فلفل سرو نموده و میل نمایید.


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ