طرز تهیه بیفتک

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدبیفتک    مواد لازم کره  ۲۵۰ گرم برگ بو  ۴ عدد رب گوجه  ۱ قاشق سوپ خوری فلفل ونمک   به مقدار لازم پیازخرد وسرخ شده   ۲ عدد گوشت بی استخوان

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه بیفتک

به ادامه مطلب بروید

بیفتک 

 

مواد لازم

کره  ۲۵۰ گرم

برگ بو  ۴ عدد

رب گوجه  ۱ قاشق سوپ خوری

فلفل ونمک   به مقدار لازم

پیازخرد وسرخ شده   ۲ عدد

گوشت بی استخوان گوساله  ۷۵۰ گرم

سیب زمینی آب پزوسرخ شده  ۵۰۰ گرم

 

طرز تهیه

۱- گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . 

۲-  با حرارت ملایم کمی سرخ کنید. پیاز سرخ شده را به همراه یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد .

۳- بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو را به گوشت اضافه کنید. اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم روی ترکیب بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد . 

۴- رب گوجه را در کره کمی تفت داده و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را پخته وقاچ شده را با کمی کره سرخ کرده وبا سبزیجات مختلف غذا را تزیین وسرو کنید.

۵- شما می توانید سیب زمینی هارا در فر هم کباب کرده  دراین صورت از روغن کمتری استفاده می شود.

 

 


لایک : 1

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ