مجله اینترنتی گپ مپ
به ادامه مطلب برویدبیفتک مواد لازم کره ۲۵۰ گرم برگ بو ۴ عدد رب گوجه ۱ قاشق سوپ خوری فلفل ونمک به مقدار لازم پیازخرد وسرخ شده ۲ عدد گوشت بی استخوان
به ادامه مطلب بروید
بیفتک
مواد لازم
کره ۲۵۰ گرم
برگ بو ۴ عدد
رب گوجه ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل ونمک به مقدار لازم
پیازخرد وسرخ شده ۲ عدد
گوشت بی استخوان گوساله ۷۵۰ گرم
سیب زمینی آب پزوسرخ شده ۵۰۰ گرم
طرز تهیه
۱- گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود .
۲- با حرارت ملایم کمی سرخ کنید. پیاز سرخ شده را به همراه یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد .
۳- بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو را به گوشت اضافه کنید. اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم روی ترکیب بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد .
۴- رب گوجه را در کره کمی تفت داده و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را پخته وقاچ شده را با کمی کره سرخ کرده وبا سبزیجات مختلف غذا را تزیین وسرو کنید.
۵- شما می توانید سیب زمینی هارا در فر هم کباب کرده دراین صورت از روغن کمتری استفاده می شود.