سبزی پلو ماهی هندی شامی متفاوت برای طولانی‌ترین شب سال

مجله اینترنتی گپ مپ

مواد لازم: •    2  پیمانه برنج هندی •     2 تکه بزرگ ماهی (میتواند سالمون باشد یا هر ماهی که دسترسی به آن دارید) •     1 پیمانه ماست پر چرب •

آگهی آگهی

تبلیغات

سبزی پلو ماهی هندی شامی متفاوت برای طولانی‌ترین شب سال

مواد لازم:

•    2  پیمانه برنج هندی

•     2 تکه بزرگ ماهی (میتواند سالمون باشد یا هر ماهی که دسترسی به آن دارید)

•     1 پیمانه ماست پر چرب

•    1/2  قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا

•    1/2  قاشق چایخوری زردچوبه

•    1/2  پیمانه گشنیز تازه خرد شده

•    2  قاشق سوپ خوری شوید تازه خرد شده

•    3  قاشق سوپ خوری نعنای تازه خرد شده

•    1 حبه سیر (له شود)

•     1/2قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

•     2 قاشق سوپ خوری پیاز داغ

•    2  قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده

•    2  قاشق سوپ خوری آب لیموی تازه

•     نمک و فلفل سیاه به میزان کافی

•     روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 ماهی را با زردچوبه ، نمک ، آب لیمو ، یک قاشق غذاخوری روغن و ادویه گرام ماسالا مخلوط کرده و در ظرف در بسته در یخچال به مدت 2  ساعت استراحت دهید. برنج را طبق معمول آبکش کنید. حالا ماهی ها را در روغن داغ سرخ کرده و کنار بگذارید. سپس در روغنی که ماهی را سرخ کرده اید سیر له شده را با سبزی ها تفت داده ، ماست، نمک و فلفل را هم به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید غذایتان تند باشد، پودر فلفل قرمز هم اضافه کنید. حالا در قابلمه ای که می خواهید غذا را در آن درست کنید، کمی روغن ریخته و مقداری برنج در ته قابلمه بریزید. سپس از مواد داخل تابه لابه لای برنج بریزید. در آخر پیاز داغ را روی برنج ریخته و ماهی را روی آن بگذارید. زعفران دم کرده را هم روی برنج بریزید و برنج را به مدت 45 دقیقه دم کنید. سپس غذا را سرو کنید.


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ