طرز تهیه کباب بختیاری مخصوص

مجله اینترنتی گپ مپ

یکی از کبابهای سنتی و مشهور ایرانی کباب بختیاری است، که از راسته گوسفندی یا فیله گوساله، و سینه مرغ برای تهیه آن استفاده می‌شود. اگه دوست داشتید می‌توانید...

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه کباب بختیاری

یکی از کبابهای سنتی و مشهور ایرانی کباب بختیاری است، که از راسته گوسفندی یا فیله گوساله، و سینه مرغ برای تهیه آن استفاده می‌شود. اگه دوست داشتید می‌توانید بجای سینه مرغ از فیله ماهی استفاده کنید.

 

مواد لازم:

فیله مرغ 400 گرم

فیله گوسفند یا گوساله 400 گرم

زعفران دمکرده 2 قاشق چایخوری

پیاز 1 عدد

ماست یا دوغ 8 قاشق غذاخوری

روغن 8 قاشق غذاخوری

کره و نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

فیله های مرغ و گوسفند یا گوساله را به صورت درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. پیاز را خلالی خرد کنید سپس پیاز، زعفران دم کرده ، ماست ، روغن ، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید، روی کاسه را بپوشانید و 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید. پس از دو ساعت ، به صورت یکی در میان فیله مرغ و گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش مستقیم یا در فر کباب کنید ، مقداری کره را ذوب کنید و در طول کار با برس روی کباب بزنید، همزمان مقداری گوجه یا فلفل را کباب کنید و همراه با کباب بختیاری سرو کنید.برای تکمیل مزه آن سبزی خوردن که ریحون بیشتری داشته باشه پیشنهاد میشود.


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ