تنقلات

تبلیغات


فروش ویژه اسپینر حرفه ای سه پره مدل الگانت



اسپینر حرفه ای سه پره مدل الگانت. وسیله ای بی نظیر برای کاهش استرس و اضطراب. فوق العاده آرامش بخش و سرگرم کننده. دارای زیبایی بصری با چرخش بسیار سریع. حدود ٣ دقيقه چرخش با هر ضربه ...

روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 35000 تومان

حلوای هندی

مواد لازم:

گندم پوست کنده: یک پیمانه

کره: نصف پیمانه

بادام هندی: 50 گرم

کشمش پلویی: 50 گرم

شیر: نصف پیمانه

شکر: یک پیمانه

هل: یک دوم قاشق چایخوری

زعفران دم کرده: 2 قاشق چایخوری


لایک : 0
ادامه مطلب

طرز تهیه بریتل اجیل مخلوط

به ادامه مطلب بروید


لایک : 0
ادامه مطلب

طرز تهیه بادام سوخته

به ادامه مطلب بروید


لایک : 0
ادامه مطلب

پفک نمکی خانگی

پفک نمکی خانگی در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

 آرد  ۱۰۰ گرم

 کره  ۹۰ گرم

پنیر رنده شده ریز و نرم ( پنیر چدار یا گودا)  ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه

۱- فر رو از قبل گرم کنید . کره رو به مدت 45 ثانیه در ماکروفر گرم کنید تا نرم بشه . آرد و پنیر رو اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید و ازش خمیری نرم درست کنید .

۲-  در صورت تمایل میتونید از قالب های گرد کوچک برای شکل دادن به پفک استفاده کنید .

۳- با خمیر توپ های کوچکی تهیه کنید . با این مقدار حدود 24 عدد خمیر گرد و کوچک تهیه میشه . 

۴- قلقلی ها را روی کاغذ مخصوص فر که از قبل کمی چرب کردید روی سینی قرار بدین و با دست کمی فشار بدید تا صاف بشه . 

۵- سپس در فر با درجه 190 سانتیگراد به مدت حدود 12 دقیقه تا وقتی که روی پفک ها طلایی بشه بپزید . زمان به حرارت فر شما بستگی داره .

 

سایر نکات

از ادویه داخل این پفک میتونین استفاده کنن میتونین فلفلیشم بکنین

میتونی پفکاتونو طعم دار کنین از ابگوجه از اب اسفناج یا هر چیز ابدار میتونین استفاده کنین.

ارد حتما باید ارد سفید باشه و حتما هم دوبار الک بشه

نیازی به مواد پف دهنده نیست.پنیر و کره بعد از سرد شدن باعث ترد شدن پفک میشن.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ