close
نازچت
کیک و شیرینی

مجله اینترنتی گپ مپ

کیک و شیرینی

آگهی آگهی

چیزکیک رنگین کمانی

در این مطلب روش تهیه یک چیزکیک رنگارنگ را برایتان انتخاب کرده ایم که به پختن نیازی ندارد و روش تهیه بسیار آسانی دارد. برای یادگیری این دسر خوشمزه با گپ مپ همراه باشید.

ادامه مطلب

لایک : 0

چیزکیک لیمو و انبه

چیزکیکی که در ادامه برایتان انتخاب کرده ایم در چند مرحله مجزا تهیه می شود. یعنی باید پس از مخلوط کردن مواد، کیک را بپزید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه استراحت داده و دوباره در مرحله بعدی با خامه آن را بپزید. در نهایت هم یک شب تا صبح در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود.

ادامه مطلب

لایک : 0

شیرینی مارمالادی ویژه عید نوروز

مواد لازم :

کره نرم و خرد شده ۱۸۵ گرم

 وانیل 1/4 قاشق چایخوری

 شکر۱۶۵ گرم

 زرده تخم مرغ۲ عدد

پودر بادام۶۰ گرم یا نصف پیمانه

آرد۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه

بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری

مارمالاد تمشک یا آلبالو۴ قاشق غذاخوری

رنده پوست لیموترش۱ قاشق چایخوری

ادامه مطلب

لایک : 0

گلاب جامون

گلاب جامون یا در اصطلاح محلی هندی گولاب جامون یکی از شیرینی های معروف و اصیل هندی و پاکستانی است که در تمامی قنادی ها و حتی مارکت های بزرگ و کوچک هند و پاکستان به فراوان و در تمامی فصول یافت می شود. برای ما ایرانی ها در این کشور یادآور شیرینی بامیه مخصوصا برای ایام ماه رمضان است فقط تنها فرق آن داشتن ادویه و اسانس آن است که به روش های مختلف تهیه می شود.

ادامه مطلب

لایک : 0

شیرینی پنجره ای

مواد لازم:

 

گلاب:نصف پیمانه

نشاسته:75گرم

تخم مرغ:5عدد

شیر سرد:1پیمانه

آرد سفید گندم:75گرم

پودر شکر و پودر هل و پودر پسته به میزان لازم برای تزیین

ادامه مطلب

لایک : 0

طرز تهیه تارت شلیل

به ادامه مطلب بروید

ادامه مطلب

لایک : 1

طرز تهیه پنکیک دارچینی

دارچین یکی از ادویه هایی است که طبع گرمی دارد و به همین دلیل پنکیک دارچینی یک پیشنهاد عالی برای عصرهای خنک پاییزی است.

ادامه مطلب

لایک : 0

طرز تهیه کیک آلو سیاه

به ادامه مطلب بروید

ادامه مطلب

لایک : 0

طرز تهیه کیک دو رنگ

به ادامه بروید

ادامه مطلب

لایک : 1

طرز تهیه کلوچه لیمویی

به ادامه مطلب بروید

ادامه مطلب

لایک : 0

طرز تهیه کلوچه فومن(گیلان)

به ادامه مطلب بروید

ادامه مطلب

لایک : 0

طرز تهیه رولت شکلاتی

به ادامه مطلب بروید

ادامه مطلب

لایک : 0

طرز تهیه پنکیک

به ادامه مطلب بروید

ادامه مطلب

لایک : 0

طرز تهیه چیزکیک فندقی

به ادامه مطلب بروید

ادامه مطلب

لایک : 2

طرز تهیه شیرینی مشهدی (المانی)

به ادامه مطلب بروید

ادامه مطلب

لایک : 1

طرز تهیه بامیه

به ادامه مطلب بروید

ادامه مطلب

لایک : 1

طرز تهیه زولبیا

به ادامه مطلب بروید

ادامه مطلب

لایک : 0

طرز تهیه شیرینی نخودچی

به ادامه مطلب بروید

ادامه مطلب

لایک : 1

طرز تهیه شیرینی بادامی

به ادامه مطلب بروید

ادامه مطلب

لایک : 0

شیرینی گردویی

شیرینی گردویی در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

زرده تخم مرغ  ۴ عدد

شکر  ۱/۲ پیمانه

وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری

گردو خرد شده  3.5 پیمانه

رنده پوست لیمو  ۱/۴ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

۱- فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن می کنیم. زرده های تخم مرغ و شکر را با هم زن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود. وانیل و خرده های گردو و رنده پوست لیمو را در مخلوط زرده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم.

۲- داخل سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آن را چرب می کنیم و با قاشق غذاخوری از مایه شیرینی یک قاشق برداشته و با فاصله در سینی فر می ریزیم. 10 دقیقه در فر داغ می گذاریم تا پخته و برشته شود. از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شود.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ