طرز تیه پنکیک

مجله اینترنتی گپ مپ

مواد لازم آرد 1.5 پیمانه بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری نمک ۱/۲ قاشق چایخوری شیر 1.5 پیمانه تخم‌مرغ ۱ عدد کره

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه پنکیک

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

آرد  1.5 پیمانه

بیکینگ پودر  ۱ قاشق غذاخوری

شکر  ۱ قاشق غذاخوری

نمک  ۱/۲ قاشق چایخوری

شیر  1.5 پیمانه

تخم‌مرغ  ۱ عدد

کره  ۱/۲ قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه

۱- شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. 

۲-  تخم‌مرغ، کره وشیر را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک همزن، آن‌ها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند.

۳- در یک تابه نچسب، کره را ذوب کنید.یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانی‌که رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید

۴- سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید. 

۵- همین کار را با مابقی مایه انجام دهید. تعداد پنکیک تهیه شده ۴ عدد می‌باشد.

 

 

۶- پیش از آن‌که پن‌کیک‌ها را سر میز غذا ببرید، مقداری خاک قند روی آنها بپاشید.

 

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ