طرز تهیه زولبیا

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب بروید    مواد لازم نشاسته  ۲۰۰ گرم ماست  ۱۸۰ گرم آرد  ۲۰ گرم زعفران حل شده  ۱ قاشق سوپ خوری روغن جامد  ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین  ۱/۲ قاشق

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه زولبیا

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

نشاسته  ۲۰۰ گرم

ماست  ۱۸۰ گرم

آرد  ۲۰ گرم

زعفران حل شده  ۱ قاشق سوپ خوری

روغن جامد  ۱ قاشق چایخوری

جوش شیرین  ۱/۲ قاشق چایخوری

آب یا گلاب  ۱ قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای شربت:  

شكر  ۲ فنجان

آب  ۱ فنجان

گلاب  ۲ قاشق سوپ خوری

زعفران حل شده  ۱ قاشق مربا خوری

آبلیمو  ۱ قاشق مربا خوری

 

طرز تهیه

۱- نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود.

۲- سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود. 

۳- روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.

۴- در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم.

۵- زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

۶- طرز تهیه شربت :

۷- آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبلیمو را می ریزیم.

۸- پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.

 

سایر نکات

برای سرخ كردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ