مجله اینترنتی گپ مپ
من این غذا رو وقتی میخواستم قارچ سوخاری درست کنم به طور تصادفی اختراع کردم،داستان اینه که از تنبلی و واسه این که کمتر ظرف کثیف بشه همه مواد رو ریختم تو یه ...

من این غذا رو وقتی میخواستم قارچ سوخاری درست کنم به طور تصادفی اختراع کردم،داستان اینه که از تنبلی و واسه این که کمتر ظرف کثیف بشه همه مواد رو ریختم تو یه ظرف با هم قاطی کرم با یه کشف خارق العاده رو به رو شدم
مواد لازم:
- قارچ 200 گرم
- آرد یک پیمانه
- تخم مرغ یک عدد
- پودر سوخاری دو قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده دو حبه
- پودر سیر دو یک قاشق غذاخوری
- آب یک لیوان
- فلفل قرمز،نمک و آویشن مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا آب را در یک ظرف مناسب بریزید.سپس آرد را کم کم به آب اضافه کنید و مرتب هم بزنید،اضافه کردن آرد تا جایی ادامه دهید که غلظت مواد مثل ماست کم چرب شود طوری که وقتی یک قاشق از آن را بر میدارید بتوانید به راحتی آن را داخل ظرف بریزید.حال بقیه مواد به جز قارچ را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.سپس قارچ ها را نگینی خورد کنید و به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.در یک ظرف مناسب مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید بعد از داغ شدن روغن چند قاشق از مواد را به صورت جدا از هم داخل ظرف ریخته و آنها را سرخ کنید و نوش جان کنید،امیدوارم لذت ببرید