close
چت روم
شیرینی مارمالادی ویژه عید نوروز

مجله اینترنتی گپ مپ

مواد لازم : کره نرم و خرد شده ۱۸۵ گرم  وانیل 1/4 قاشق چایخوری  شکر۱۶۵ گرم  زرده تخم مرغ۲ عدد پودر بادام۶۰ گرم یا نصف پیمانه آرد۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری مارمالاد تمشک یا آلبالو۴ قاشق غذاخوری رنده پوست لیموترش۱ قاشق چایخوریطرز تهیه : 1. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.   2. کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با…

آگهی آگهی

تبلیغات

شیرینی مارمالادی ویژه عید نوروز

مواد لازم :

کره نرم و خرد شده ۱۸۵ گرم

 وانیل 1/4 قاشق چایخوری

 شکر۱۶۵ گرم

 زرده تخم مرغ۲ عدد

پودر بادام۶۰ گرم یا نصف پیمانه

آرد۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه

بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری

مارمالاد تمشک یا آلبالو۴ قاشق غذاخوری

رنده پوست لیموترش۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

1. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

 

2. کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.

 

3. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد).

 

4. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.

 

5. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.

 

6. شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداری است.


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کاوه         1395/12/20 - 20:22
بینظیره
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ