شیرینی مارمالادی ویژه عید نوروز

مجله اینترنتی گپ مپ

مواد لازم : کره نرم و خرد شده ۱۸۵ گرم  وانیل 1/4 قاشق چایخوری  شکر۱۶۵ گرم  زرده تخم مرغ۲ عدد پودر بادام۶۰ گرم یا نصف پیمانه آرد۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری مارمالاد تمشک یا آلبالو۴ قاشق غذاخوری رنده پوست لیموترش۱ قاشق چایخوریشیرینی مارمالادی ویژه عید نوروز,عید نوروز,شیرینی مارمالادی,طرز تهیه شیرینی مارمالادی,روش درست کردن شیرینی مارمالادی,طرز تهیه شیرینی مشهدی,شیرینی مشهدی,

آگهی آگهی

تبلیغات

شیرینی مارمالادی ویژه عید نوروز

مواد لازم :

کره نرم و خرد شده ۱۸۵ گرم

 وانیل 1/4 قاشق چایخوری

 شکر۱۶۵ گرم

 زرده تخم مرغ۲ عدد

پودر بادام۶۰ گرم یا نصف پیمانه

آرد۲۲۵ گرم یا یک و نیم پیمانه

بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری

مارمالاد تمشک یا آلبالو۴ قاشق غذاخوری

رنده پوست لیموترش۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه :

1. فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

 

2. کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.

 

3. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله ۵ سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد).

 

4. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.

 

5. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.

 

6. شیرینی ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا ۳ هفته قابل نگهداری است.


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کاوه         1395/12/20 - 20:22
بینظیره
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ