close
چت روم
چیزکیک ژاپنی

مجله اینترنتی گپ مپ

این نوع کیک بیشترین طرفدارش رو تو سرزمین چشم بادومیها داره از ژاپن بگیر تا چین و هنگ کنگ. شاید تو نگاه اول به این کیک فکر کنی که نمیتونی درستش کنی و با خودت بگی سخته , موادش پیدا نمیشه. اما اشتباه میکنی چون هم موادش در دسترسه تو همه نقاط دنیا حتی شهرهای کوچیک ایران و ازهمه مهمتر درست…

آگهی آگهی

تبلیغات


چیزکیک ژاپنی

این نوع کیک بیشترین طرفدارش رو تو سرزمین چشم بادومیها داره از ژاپن بگیر تا چین و هنگ کنگ. شاید تو نگاه اول به این کیک فکر کنی که نمیتونی درستش کنی و با خودت بگی سخته , موادش پیدا نمیشه. اما اشتباه میکنی چون هم موادش در دسترسه تو همه نقاط دنیا حتی شهرهای کوچیک ایران و ازهمه مهمتر درست کردنش پر از هیجانه به خصوص وقتی که داری سفیده تخم مرغ رو مپیچونی مثل ابر لای مخلوط کریمی پنیر خامه ای یا وقتی که از تو فردارش میاری .

مواد لازم برای ٨ نفر :
 
پنیر خامه ای ٢٣٠ گرم یا ١ پیمانه  ( همدمای اتاق ) 
شیر ٢٠٠ میلی لیتر  
تخم مرغ ٦ عدد ( زرده از سفیده جدا شده )
کره ٦٠ گرم یا ٤ قاشق غذاخوری ( همدمای اتاق )
شکر ١٦٠ گرم ,تقریبا ٣/٤ پیمانه  
آرد ٦٠ گرم یا ٢/٣ پیمانه 
ارد نشاسته ٢٠ گرم یا تقریبا ٣ قاشق غذاخوری ( میتونه ارد نشاسته گندم یا  ذرت باشه )
وانیل نصف قاشق چای خوری ( دلبخواهی )
 
 

 دستور پخت چیز کیک ژاپنی :

من برای پخت چیز کیک ژاپنی از پنیر خامه ای استفاده کردم که خیلی دوست دارم مزش رو نه خیلی شوره نه خیلی شیرین. شما میتونید از هر نوع پنیر خامه ای که دارید استفاده کنید مثل فلادلفیا, کاله, پگاه و …
 
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی
 
خوب در اول کارمون پنیر خامه ای و شیر رو با هم قاطی میکنیم و همچنین کره  رو هم اضافه میکنیم. ( من اینجا یه مقدار کره رو تو ماکروفر گذاشتم تا آب بشه ) شما میتونید کره که هم دمای اتاق هست رو اضافه کنید و لازم نیست که کره آب شده بریزید.
 
 
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی
 
میزاریم روی قابلمه ای که  آبش داره میجوشه ، تا پنیر خامه ای خوب با شیر مخلوط بشه .
 
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی
 
همونطوری که میبینید ، ظرف که توش پر بود از مواد چیز کیک رو گذاشتم  رو قابلمه پر آب داغ که به روش بن ماری آب کنم اما یادم رفته بود که این ظرف پیرکس نیست و یهو منفجر شد، همه موادش هم به همره شیشه شکسته ته نشین شد ته قابلمه، هیچ کاری نکردم نشستم رو کابینت و واسه چند دقیقه همینطوری  زل زدم به همین صحنه ای که میبینید و یاد این جمله افتادم
 Life is like a box of chocolates OR …., you never know what you’re gonna get
اما چون خیلی خیلی دلم میخواست این رسپی رو امتحان کنم دوباره دست به کار شدم و نتیجه   کیک عالی و خوشمزه ای رو که که در پایان میبینید شد .
 
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

شما میتونید حتی روی اجاق گاز این کارو انجام بدید و این مواد رو بزارید تو قابلمه و بزارید رو شعله گاز، اما نباید بزارید به جوش بیاد همین که پنیر با شیر مخلوط شد کافیه.

 پس یادتون باشه نباید این مخلوط به  مرحله جوش برسه.
 
 
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

خوب من دوباره دست بکار شدم و از اول مخلوط شیر کره، و پنیر خامه ای رو دارم آب میکنم روی بخار آب داغ.

چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

تخم مرغ هامونو سفیده رو از زرده جدا میکنیم. اگه مقداری از زرده وارد سفیده شد با پوست خود تخم مرغ سعی کنید تا زرده رو بیرون بکشید از سفیده م چون باید سفیده اصلا توش زرده نباشه حتی یک ذره .

 و زرده رو با ۴۰ گرم شکر و وانیل هم میزنیم به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تا خوب شکر و تخم مرغ مخلوط بشه.
 

چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

و تقریبا به این صورت در بیاد.

 
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

زرده تخم مرغ و شکری که هم زدیم  رو به مخلوط شیر و پنیر خامه ای ، کره ای که درست کردیم اضافه میکنیم. ( مشکلی نیست اگه مخلوط پنیر خامه ای مون هنوز گرم باشه )

 
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

و بعد اضافه کردن زرده تخم مرغ به این صورت در بیاد. مخلوط کردن در حده معمولی هست ۱ دقیقه کافیه.

 
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

آرد و نشاسته رو الک میکنیم روی مخلوط مایع ای که درست کردیم.

نکته مهم اینجاست که باید حتما آرد رو خوب با نشاسته مخلوط کنید  و الک کنید تا حالت پوکی شده ای بشه  آرد و نشاسته .
 
 
 
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

خوب تو تصویر بالا میبینید که آردی که الک کردمرو هنوز مخلوط نکردم با مایع پنیر خامه ای .

 ارد رو خوب مخلوط میکنیم با همزن دستی یا برقی به مدت ۱ دقیقه، لازم نیست زیاد هم بزنید همین که دیدید که آرد کاملا مخلوط مایع پنیر خامه ای شده کافیه .

من تو تصویر پایینی نشون دادم که به چه صورت در میاد.

 
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی
 
 
 
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی
 

این مخلوطی که آماده شده رو از صافی یا الک رد میکنیم تا اگه یه زره توده آرد مونده جدا بشه . چون قراره ما یک کیک خیلی لطیف و نرمی رو داشته باشیم.

میزاریم کنار و میریم سراغ سفیده تخم مرغ.

سفیده تخم مرغ  که هم دمای اتاق هست رو خوب هم میزنیم تو ظرفی که کاملا تمیزه و هیچ چربی روش نیست و همچنین هیچ ذره ای از زرده قاطی سفیده نشده باشه, چون اگه زرده خیلی کمی هم قاطی سفیده بشه سفیده خوب پف نمیکنه. همینطوری که هم میزنیم آروم آروم شکر باقیمانده رو اضافه میکنیم. کاملا باید پف کنه بطوری که  وقتی ظرف رو برمیگردونید  از ظرف نریزه .

از مهمترین قسمت چیز کیک ژاپنی همین  قسمت سفیده هست که اگه خوب زده نشه  کیک سفت و تخته سنگی رو خواهید داشت پس حسابی دقت کنید .

چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی
 

 

چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

سفیده تخم مرغ رو به آرومی و بمقدار کم مخلوط میکنیم با مایع  کیکی که آماده کردیم, دورانی مخلوط میکنیم .خیلی لطیف این مرحله رو انجام میدیم چون نباید پف سفیده تخم مرغ بخوابه و از طرفی سفیده کاملا با مخلوط مایع یه دست بشه  انگار دارد با ابر ها بازی میکنید و اون هارو مپیچونید لای پتوی طلایی .

وقتی همه سفیده رو مخلوط  کردیم یک مایع لطیف و پف کرده ای رو خواهیم داشت.

 

چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

قالبمون رو اگه از نوع کمربندی هست تا نصفه از بیرون با فویل میپوشینیم , چرا ؟؟ جلوتر میبینید که چرا ….
 
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

واسه این کیک حتما داخل قالب یعنی فقط اطراف قالب رو کاغذ روغنی میزاریم . اگه قالبتون نچسب نیست  بهتره کف قالب رو هم کاغذ روغنی بزارید. ارتفاع کاغذ روغنی رو بیشتر ببرید تا طول بیشتری داشته باشه چون کیکمون خیلی پف میکنه. استفاده از کاغذ روغنی به این خاطره که اطراف کیک صاف صاف باشه و  وقتی پخته میشه  به راحتی از کاغذ جداشه و اطراف کیکمون خرآب نشه .

 
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

مخلوط چیز کیک ژاپنی رو تو قالب میریزم . قالب رو چند بار تکون میدیم تا کاملا مایع کیک پخش بشه .

 
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

سینی فر رو در حدود ١ تا تا ٢ سانتیمتر آب داغ میریزیم و قالب رو میزاریم توی سینی که آب داغ توشه .

 حالا فهمیدید که چه اطراف قالب  رو فویل پیچیدم؟؟؟  چون آب وارد کیک نشه .
 
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

میزاریم تو طبقه وسط طبق معمول همه کیک ها  و رو درجه حرارت ١٥٠ درجه سانتیگراد یا ٣٠٠ درجه فارنهایت میزاریم.

 
کیک به مدت  ١ ساعت و۳۰  دقیقه تو فر میمونه, البته از ١ ساعت و ١٠ دقیقه چک کنید  که اگه کیک پخته شده بود میتونید فر رو خاموش کنید. این کیک باید با دمای خیلی کم و مدت زمان زیادی پخته بشه و متاسفانه فر به فر دما فرق میکنه.
 
 
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی

خوب این هم چیز کیک ژاپنی ما که تازه از فر اومده بیرون .

 
 چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی
 
کاغذ روغنی رو جدا کردم از کیک و میبینید که اطرف کیک چقدر صاف و تمیزه. میتونید روش رو مربای توت فرنگی بریزید یا کمی پودر شکر و یا همچنین کمی خامه فرم گرفته .
 
چیز کیک ژاپنی, کیک پنیری, کیک عالی
 
خوب اینم از پروژه چیز کیک ژاپنی.ش

لایک : 1

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ