طرز تهیه آرانچینی

مجله اینترنتی گپ مپ

آرانچینی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در شهر رم طرفداران بسیار دارد و مغزها و مدلهای مختلف تهیه میشود.در ادامه با اموزش این غذای خوشمزه همراه شما هستیممواد لازم: 2 پیمانه برنج 1 عدد تخم مرغ زده

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه آرانچینی

آرانچینی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در شهر رم طرفداران بسیار دارد و مغزها و مدلهای مختلف تهیه میشود.در ادامه با اموزش این غذای خوشمزه همراه شما هستیم

مواد لازم:

  • 2 پیمانه برنج
  • 1 عدد تخم مرغ زده شده
  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • 50 گرم پنیر پارمسان

مواد لازم برای داخل کوفته:

  • 125 گرم  گوشت چرخ کرده
  • 100 گرم قارچ
  • 2 قاشق غذا خوری روغن مایع
  • 1 عدد پیاز متوسط ریز خرد شده
  • 3 قاشق غذا خوری ریحان و ترخون و جعفری
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نصف پیمانه آب
  • نمک،فلفل،ادویه به مقدار لازم
  • آرد به مقدار لازم
  • تخم مرغ زده شده 2 عدد
  • پودر سوخاری به مقدار لازم
  • روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه: 

دو پیمانه برنج را پس از شستن با سه پیمانه اب به مدت 20 دقیقه می پزید و میگذارید سرد شود.پس از سرد شدن ان را در ظرف گودی ریخته پنیر پارمسان یک تخم مرغ کامل و یک زرده تخم مرغ و کمی نمک را به ان ضافه کرده خوب هم میزنید تا چسبندگی پیدا کند.درب ظرف را گذاشته و کنار میگذارید.

برای تهیه سس گوشت،ماهی تابه ای را روی حرارت قرار داده 2 قاشق روغن مایع درون ان میریزید و پیاز خرد شده را داخل ان تفت میدهید تا نرم شود.سپس قارچ خرد شده را به ان اضافه میکنید و سرخ کنید تا اب ان بخار شود.گوشت چرخ کرده را اضافه میکنید و سرخ میکنید تا رنگ گوشت عوض شود.سپس نمک ،فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید و با نصف پیمانه اب بمدت 5 دقیقه اجازه دههید که مواد با هم بپزند.در اخر سبزیجات معطر را به مواد اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و حرارت زیر ان را خاموش کنید تا مواد ارام ارام سرد شود.

دستتان را خیس کنید و مایه برنج را به ده گلوله تقسیم کنید.مجددا دستتان را خیس کنید،هر گلوله را برداشته وسط ان را باز کنید و سه قاشق مربا خوری از سس گوشت داخل ان جای دهید و مجددا ان را به صورت گلوله در اورید.هر یک از گلوله ها را ابتدا ذر ارد سفید سپس در تخمرغ زده شده و در اخر هم در پودر سوخاری غلطانده و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید.

ظرف کوچک و گودی را روی حرارت قرار داده در ان روغن بریزید به طوری که هر بار که دو گلوله ار کوفته ها را داخل ان سرخ میکنید  روغن روی ان را بگیرد و به صورت یک دست سرخ و طلایی شود.طلایی شدن هر کوفته حدود 4 دقیقه وقت لازم دارد.کوفته ها را پس از سرخ شد روی دستمال اشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی ان گرفته شود.امیدوارم از این غذای خوشمزه لذت ببرید


لایک : 1

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ