پای اسفناج روسی

مجله اینترنتی گپ مپ

پای اسفناج (روسی)  در سرآشپز پاپیون   مواد لازم اسفناج   (تفت خورده)  ۲۵۰ گرم پنیر فتا  (رنده شده)  ۱۲۵ گرم پنیر گودا رنده شده  ۱۰۰ گرم روغن زیتون  ۲ قاشق

آگهی آگهی

تبلیغات

پای اسفناج روسی

پای اسفناج (روسی)  در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

اسفناج   (تفت خورده)  ۲۵۰ گرم

پنیر فتا  (رنده شده)  ۱۲۵ گرم

پنیر گودا رنده شده  ۱۰۰ گرم

روغن زیتون  ۲ قاشق غذاخوری

پیاز  (ریز رنده شده)  ۱ عدد

قارچ کوچک  (ریز خردشده)  ۳ عدد

تخم مرغ بزرگ  (زده شده)  ۲ عدد

پودر جوزهندی   ۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه   ۱/۲ قاشق چایخوری

کنجد  ۱ قاشق غذاخوری

خمیر فیلو  ۸ ورق

روغن یا کره ذوب شده    به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. 

۲- روغن را داغ کنید و پیاز و قارچ را تفت دهید تا طلائی شده و کنار بگذارید تا خنک شود. 

۳-  بعد از اینکه خنک شد با اسفناج، پنیر، تخم مرغ، جوزهندی و فلفل مخلوط کنید.

۴-  4 ورق خمیر فیلو را در یک قالب گرد پای پهن کنید و روی هر ورقه را با کره یا روغن ذوب شده چرب کنید. 

۵- بعد اطراف اضافه از قالب بیرون زده را با چاقو ببرید. سپس مواد آماده شده مخلوط اسفناج را روی خمیرها داخل قالب پای بریزید و 4 ورقه باقی مانده آخر فیلو را روی مواد پهن کنید و بین و روی هر ورق خمیر را با کره یا روغن چرب کنید. 

۶- روی لایه آخر سفیده تخم مرغ زده شده را بمالید و روی آن کنجد بپاشید. 

۷- پای را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر بگذارید تا طلائی شود.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 1

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ