سوپ سیب زمینی و پیاز؛ پیش غذای خوشمزه با چاشنی پرتقال

مجله اینترنتی گپ مپ

سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است, عطر, طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است.مواد لازم:   روغن نباتی : 2 قاش

آگهی آگهی

تبلیغات

سوپ سیب زمینی و پیاز؛ پیش غذای خوشمزه با چاشنی پرتقال

سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است, عطر, طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است.

مواد لازم:

 

روغن نباتی : 2 قاشق غذاخوری

سیب زمینی , نگینی خرد شده : 900 گرم

هویج , نگینی خرد شده : 1 عدد

پیاز , خلال شده : 2 عدد

سیر , له شده : 2 حبه

عصاره سبزیجات : 1 پیمانه

آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه

ماست ساده کم چرب : 225 میلی لیتر

گشنیز تازه , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

گشنیز جهت تزیین : مقداری

خلال پوست پرتقال : مقداری

 

طرز تهیه :

 

1. روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت 5 دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید .

 

2. آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت 20 دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند .

 

3. محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .

 

4. قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید .

 

5. در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

 

6. غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید .

 

توصیه سرآشپز:

 

این غذا را می توان به دو صورت سرو و گرم سرو نمود . اگر مایلید آن را سرد سرو نمایید , درست قبل از کشیدن غذا , ماست را اضافه نمایید و در کاسه های سرد بریزید


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ