مجله اینترنتی گپ مپ
به ادامه مطلب بروید مواد لازم برنج ۴ پیمانه ماكارونی (شكل دار) ۱/۲ پیمانه عدس ۱/۲ پیمانه مواد سس : پیاز ۲ عدد سیر ۴ حبه رب گوجه فرنگی
به ادامه مطلب بروید
مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
ماكارونی (شكل دار) ۱/۲ پیمانه
عدس ۱/۲ پیمانه
مواد سس :
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
آب ۱ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا ماكارونی را در ظرفی مناسب به مرحله آبكشی رسانده و كمی زهده تر از حالت عادی آن را آبكش میكنیم.عدس را با آب نیم پز میكنیم به طوری كه بیشتر مراحل پخت را مثل عدس برای عدس پلو گذرانده باشد و آن را آبكش میكنیم.
۲- در ظرفی مناسب نصف پیازها را پیاز داغ میكنیم و برنج شسته شده و بدون آب را داخل آن كمی تفت میدهیم و بعد ماكارونی و عدس را اضافه كرده و آن را درست مثل كته معمولی با مقدار مناسبی آب دم میكنیم.
۳- طرز تهیه سس:
۴- بقیه پیازها را در روغن سرخ میکنیم وقتی طلایی شد و سیر را رنده زده و با كمی نمك مخلوط كرده و به آن اضافه میكنیم .
۵- سپس رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و مقداری آب جوش و نمک میافزاییم و هم میزنیم تا کمی غلیظ شود. پس از آماده شدن برنج آن را در دیس کشیده و سس را روی آن میزنیم.
سایر نکات
1)اضافه كردن كمی زعفران به این سس غذا را خوشمزه تر میكند.
2)این سس در مصر به صورت تند مصرف میشود و فلفل قرمز فراوانی در آن ریخته میشود.
3)اگر دوست دارید با غذا كمی سیب زمینی سرخ كرده سرو كنید.