طرز تهیه کوشاری مصری

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب بروید    مواد لازم برنج  ۴ پیمانه ماكارونی  (شكل دار)   ۱/۲ پیمانه عدس  ۱/۲ پیمانه مواد سس :   پیاز  ۲ عدد سیر  ۴ حبه رب گوجه فرنگی

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه کوشاری مصری

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

برنج  ۴ پیمانه

ماكارونی  (شكل دار)   ۱/۲ پیمانه

عدس  ۱/۲ پیمانه

مواد سس :  

پیاز  ۲ عدد

سیر  ۴ حبه

رب گوجه فرنگی   ۲ قاشق سوپ خوری

آب  ۱ پیمانه

نمک و فلفل   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- ابتدا ماكارونی را در ظرفی مناسب به مرحله آبكشی رسانده و كمی زهده تر از حالت عادی آن را آبكش میكنیم.عدس را با آب نیم پز میكنیم به طوری كه بیشتر مراحل پخت را مثل عدس برای عدس پلو گذرانده باشد و آن را آبكش میكنیم.

۲- در ظرفی مناسب نصف پیازها را پیاز داغ میكنیم و برنج شسته شده و بدون آب را داخل آن كمی تفت میدهیم و بعد ماكارونی و عدس را اضافه كرده و آن را درست مثل كته معمولی با مقدار مناسبی آب دم میكنیم.

۳- طرز تهیه سس:

۴- بقیه پیازها را در روغن سرخ می‌کنیم وقتی طلایی شد و سیر را رنده زده و با كمی نمك مخلوط كرده و به آن اضافه میكنیم . 

۵- سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و مقداری آب جوش و نمک می‌افزاییم و هم میزنیم تا کمی غلیظ شود. پس از آماده شدن برنج آن را در دیس کشیده و سس را روی آن می‌زنیم. 

 

سایر نکات

1)اضافه كردن كمی زعفران به این سس غذا را خوشمزه تر میكند.

2)این سس در مصر به صورت تند مصرف میشود و فلفل قرمز فراوانی در آن ریخته میشود.

3)اگر دوست دارید با غذا كمی سیب زمینی سرخ كرده سرو كنید.

 

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ