مجله اینترنتی گپ مپ
اشتردول سوسیس در سرآشپز پاپیون مواد لازم روغن زیتون ۱/۴ لیوان نمك ۱ قاشق چایخوری شكر ۱ قاشق چایخوری مخمر (پودر) ۳ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ ل
اشتردول سوسیس در سرآشپز پاپیون
مواد لازم
روغن زیتون ۱/۴ لیوان
نمك ۱ قاشق چایخوری
شكر ۱ قاشق چایخوری
مخمر (پودر) ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ لیوان
آرد 3.5 پیمانه
سوسیس به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا شیر را بجوشانید و صبر كنید تا ولرم شود و بعد مخمر را اضافه كرده و خوب مخلوط كنید و 5 دقیقه صبر كنیدو بعد شكر را اضافه كرده و خوب مخلوط كنید سپس تخم مرغ را با چنگال بزنید تا کف کند سپس به مخلوط شیر و مخمر اضافه نمایید.
۲- آرد و نمك را مخلوط كرده و 3بار الك كنید تا هوا خورده و سبك شود و بعد آن را داخل ظرف گودی ریخته و میان آن را گود کنید ، مخلوط تخم مرغی و روغن را در مرکز آرد بریزید و کم کم مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید
۳- سپس خمیر را داخل ظرفی كه از قبل با كره یا روغن چرب کرده اید قرار دهید و روی آن را با پارچه نخی مرطوب بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
۴- سوسیس ها را با مواد دلخواه مخلوط كرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند ، تکه هایی از خمیر بردارید و کمی بیشتر از طول سوسیس به شکل مستطیل پهن کنید سپس سوسیس را در مرکز خمیر بگذارید ، اطراف خمیر را با فاصله های یکسان برش هایی بزنید.
۵- سپس با زرده تخم مرغ روی سطح خمیرها را برس بزنید تا پس از پخت طلایی شود.ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را داخل سینی بچینید ، 15 دقیقه به خمیر استراحت دهید
۶- سپس داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 تا30 دقیقه قرار دهید تا سطح نان ها برشته و طلایی شود.
منبع :سرآشپز پاپیون
دریافت کنید :
http://pchef.ir