سس تارتار

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدسس تارتار در سرآشپز پاپیون   مواد لازم سس مایونز  ۱ پیمانه خیار شور  ۲ قاشق غذاخوری پیاز رنده‌شده  ۱ قاشق غذاخوری آب‌لیموی زرد  ۱ قاشق غذاخو

آگهی آگهی

تبلیغات

سس تارتار

به ادامه مطلب بروید

سس تارتار در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

سس مایونز  ۱ پیمانه

خیار شور  ۲ قاشق غذاخوری

پیاز رنده‌شده  ۱ قاشق غذاخوری

آب‌لیموی زرد  ۱ قاشق غذاخوری

نمک   به مقدار لازم

جعفری تازه  ۲ قاشق غذاخوری

کیپر  ۱ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه (تازه آسیاب‌شده)    به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- در یک کاسۀ‌ کوچک سس‌مایونز، خیار شور، پیاز و آبلیمو و در صورت دلخواه، گلک یا کِیپر را با همزن مخلوط می‌کنیم و به آن نمک و فلفل می‌زنیم.

 

سایر نکات

سس تارتار را با انواع غذاهای‌گوشتی به ویژه غذا‌های دریایی میل

‎ کنید. این سس با طعم عالی خود باعث می شود که خیلی بوی ضخم غذاهای دریایی را احساس نکنید و از غذایتان چند برابر لذت ببرید. این سس در کنار میگوی پفکی یک غذای کم نظیر را تشکیل می‌دهد

با این مقدار مواد می‌توانید یک پیمانه سس در کمتر از 15 دقیقه تهیه کنید.

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ