بال مرغ سوخاری چینی

مجله اینترنتی گپ مپ

اموزش درست کردن انواع غذاهای ملل

آگهی آگهی

تبلیغات

بال مرغ سوخاری چینی

به ادامه مطلب بروید

بال مرغ سوخاری چینی در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

بال مرغ  ۸ عدد

 آرد ذرت  ۱ قاشق سوپ خوری

پودر نان خشک یا پنیر پارمسان ( رنده شده )   به مقدار لازم

 آویشن  ۱ قاشق چایخوری

 نمک و فلفل سیاه   به مقدار لازم

کنجد  ۱/۳ پیمانه

تخم‌مرغ  ۱ عدد

روغن    به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- قسمت بالای بال‌ها را جدا کرده کنار بگذارید.

۲- قسمت باقی‌مانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید.

۳- آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید.

۴- در ظرف دیگری تخم‌مرغ را با چنگال بزنید.

۵- ابتدا بال‌ها را در تخم‌ مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید.

این عمل را دو بار انجام دهید.

۶- در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا" داغ شود.

۷- هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ