مجله اینترنتی گپ مپ - مطالب ارسال شده توسط yecgaa

مجله اینترنتی گپ مپ

دانلود بازی و برنامه اندروید،دانلود جدیدترین آهنگهای خارجی،اخبار فناوری،دانلود فیلم سینمایی خارجی و ایرانی،آموزش آشپزی و کلی مطالب دیگه

آگهی آگهی

تبلیغات

کوفته جنوبی

کوفته جنوبی در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

آرد نخودچی  ۳ لیوان

گوشت  (چرخكرده)   ۵۰۰ گرم

گردو  ۱/۲ لیوان

پیاز  ۴ عدد

خلال بادام  ۱/۳ لیوان

كشمش  (پلویی)   ۱ لیوان

شكر  ۲/۳ لیوان

نمک و فلفل و کاری   به مقدار لازم

مواد سس :  

فلفل قرمز  ۱ قاشق چایخوری

كاری  ۱/۲ قاشق چایخوری

آب  ۲ لیوان

پیاز  ۲ عدد

شكر  ۲ قاشق غذاخوری

تمر هندی  ۱/۴ بسته

 

طرز تهیه

۱- طرز تهیه خمیر:

۲- ابتدا آرد نخودچی، 250گرم گوشت چرخ كرده، نمك، فلفل و 1سوم لیوان شكر را با هم با مقداری آب ورز می دهیم تا یكنواخت شود.توجه داشته باشید كه مواد باید كاملا منسجم و یكدست شوند تا وا نروند. 

۳- طرز تهیه مواد میانی كوفته:

۴- ابتدا پیازها را خرد كرده و در روغن سرخ می كنیم. سپس 250گرم گوشت چرخ كرده را اضافه می كنیم وكمی تفت می دهیم. خلال بادام را شسته و اضافه كرده و گردو را هم خرد كرده و یا آسیاب میكنیم و به مواد اضافه می كنیم.

۵- سپس بقیه شكر را می ریزیم و در آخر كشمش را اضافه می كنیم و فلفل، نمك وادویه كاری را می افزاییم. بعد از خنك شدن مواد آماده است. 

۶- طرز تهیه كوفته :

۷- ابتدا مقداری آب در ظرفی می ریزیم و كنار دستمان می گذاریم. كمی آب به دستمان می زنیم و مقداری خمیر را برداشته و كف دست پهن می كنیم.

۸- سپس مقداری از مواد وسط کوفته روی آن می گذاریم و به صورت كوفته همه طرف آن را صاف می كنیم و این كار را ادامه می دهیم تا ملات و خمیر تمام شود. سپس مقداری روغن را در تابه نچسبی گرم كرده و كوفته ها را سرخ می كنیم. و انها را كنار میگذاریم. 

۹- طرز تهیه سس كوفته: 

۱۰- 2عدد پیاز را خرد كرده و در روغن سرخ می كنیم و 2 لیوان آب تمرهندی به آن اضافه می كنیم. چون آب تمرهندی شور است دیگر نیازی به نمك ندارد. سپس دو قاشق غذاخوری شكر می ریزیم و ادویه كاری و فلفل قرمز اضافه می كنیم. 

۱۱- زمانی كه مواد سس را آماده كردیم روی حرارت ملایم گذاشته و به محض اینكه اولین جوش را زد كوفته ها را با احتیاط به شكلی كه به هم نچسبد اضافه می كنیم و سپس می گذاریم 45 دقیقه دم بكشد. 

 

سایر نکات

1) این خوراك را در جنوب ایران به خصوص اقوام عرب در ماه رمضان مصرف می كنند.

2) برای تهیه عصاره تمرهندی باید تمرهندی را با میزان ذكر شده آب ولرم كاملاً ورز دهیم و عصاره آن را بگیریم و تفاله آن را كنار بگذاریم. عصاره آماده مصرف است. 

3)این كوفته به دو روش قابل مصرف است. اول آنكه كوفته را بدون سس یعنی به صورت سرخ شده تهیه می كنیم. روش دوم بعد از به جوش آمدن سس، كوفته ها را به مدت لازم در آن ریخته و بعد سرو می كنیم. 

4)در روش پخت كوفته با سس، در قابلمه را به هیچ عنوان نمی‌بندیم چون كوفته ها از هم باز می شوند. 

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

فلافل

فلافل ساده در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

نخود  ۱۵۰ گرم

پیاز   ۱ عدد

نمک و فلفل   به مقدار لازم

جعفری یا گشنیز  ۱ دسته

زیره سبز و تخم گشنیز   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- نخود را از دو روز قبل با مقداری زیره خیس کنید و هر چند ساعت یکبار آب آنرا عوض کنید تا لیز نشود.

۲-  سپس آنرا بپزید و در حالیکه داغ است همراه با پیاز چرخ کنید و نمک و فلفل و ادویه های دلخواه دیگر را هم به آن اضافه کنید.

۳-  ادویه فلافل در بازار به صورت آماده فروخته می شود که طعم ادویه شما را به ادویه های بازاری شبیه تر می کند.

۴- یک ظرف گود و کوچک انتخاب کنید و مقدار زیادی روغن در آن بریزید. برای سرخ کردن اگر از قالبهای آماده استفاده کنید فلافل شما ظاهر بهتر و مرتب تری خواهد داشت.

۵- فلافلها را در روغن سرخ کنید و هنگامیکه رنگ آنها سرخ شد از روغن خارج کنید و در دستمال روغن گیر قرار دهید.

 

سایر نکات

در فلافل از تخم مرغ استفاده نکنید.

فلفل زیاد فلافل شما را خوشمزه تر می کند.

فلافل را می توانید با سس تارتار یا با سسی که با رب گوجه و سرکه درست کردید سرو کنید.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مرغ شکم پر

مرغ شکم پر در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

مرغ متوسط   ۱ عدد

روغن  ۱/۳ پیمانه

کره  ۵۰ گرم

زعفران دم کرده    به مقدار لازم

نمک, فلفل, پودر خردل از هر کدام  ۱ قاشق چایخوری

آلو خورشی  ۱۵ عدد

گردوی نگینی  ۱/۲ پیمانه

دانه انار  ۱/۲ پیمانه

جعفری و گشنیز   ۳۰۰ گرم

زرشک   ۳ قاشق سوپ خوری

رب انار  ۵ قاشق غذاخوری

پیاز  ۱ عدد

سیر  ۴ حبه

نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- پوست مرغ رو بگیرید, داخل شکمش رو خالی کنید و تمیز بشویید. نمک و فلفل و پودر خردل و زعفران رو با روغن مخلوط کنید و دور مرغ و داخل شکم مرغ رو با این مواد مزه دار کنید. برای ۱ ساعت اجازه بدید تا مرغ مزه دار بشه.

۲- آلوها رو خیس کنید و بشویید, زرشک رو خیس کنید و بعد از ۵ دقیقه آبکش کنید.

۳- پیاز و سیر رو با هم تفت بدید, وقتی خوب سرخ شدند,  سبزی رو اضافه کنید و تفت بدید, حالا آلوها و زرشک و گردو, دانه انار و رب انار رو اضافه کنید و اجازه بدید تا آب مواد کشیده بشه و خوب تفت بخورند. نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.

۴- مرغ رو روی سطح کار بذارید, جوری که ساق مرغ رو به بالا باشه. داخل شکم مرغ رو با این مواد پر کنید. قسمت زیر شکم رو با خلال دندان فیکس کنید که باز نشه و پاهای مرغ رو هم با نخ نسوز ببندید تا موقع پخت باز نشه!

۵- فویل آلومینیم رو چرب کنید, مرغ شکم پر رو روی اون بذارید و خوب ببندید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ سانتی گراد به مدت ۲ ساعت بذارید بپزه.

۶- توی این مدت ۲ تا ۳ بار, مرغ رو از فر در بیارید و روی اون مخلوط کره آب شده و زعفران بمالید و دوباره فویل رو ببندید و توی فر بذارید.

۷- بعد از ۲ ساعت, فویل رو باز کنید و گریل رو روشن کنید و دوباره در فر بذارید تا مرغ برشته بشه!

 

سایر نکات

میتونید مرغ رو روی گاز هم درست کنید. در اون صورت چند تا پیاز رو حلقه حلقه کنید و کف ظرف بچینید و مرغ رو به پشت روی اون بذارید. کمی آب روی مرغ بریزید و حرارت رو کم کنید. 

بعد از یکی دو ساعت که مرغ نیم پز شد, کمی روغن در ظرف بریزید و اجازه بدید تا یک طرف مرغ سرخ بشه و بعد برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه و بعد سرو کنید.

میزان رب انار به ذائقه شما بستگی داره, میتونید کم و زیاد کنی

گر دوست دارید که مواد شکم مرغ ملس باشه, میتونید چند قاشق شکر هم اضافه کنید.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

بیف استراگانف

بیف استراگانف در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

گوشت  خلالی خرد شده  ۲۰۰ گرم

 قارچ اسلایس شده  ۲۰۰ گرم

آرد گندم  ۱ قاشق غذاخوری

کره  ۵۰ گرم

پیاز  ۱ عدد

سیب زمینی خلالی نازک سرخ شده    به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱-  سیب زمینی رو با رنده خلال کنید و سرخ کنید و روغنش رو بگیرید 

۲- گوشتتون رو توی یه قابلمه با یه پیاز که نگینی کردین کمی تفت بدید و آب بریزید و بگذارید تا بپزه تا وقتی که کاملا بپزه و تهش قدر یک لیوان اب  داشته باشه.

۳- حالا قارچ ها رو اسلایس کنید و با کره توی یه قابلمه دیگه تفت بدید

۴- بعد بهش گوشت رو بدون آبش اضافه کنید.

۵- آردتون رو توی اب گوشت حل کنید تا گلوله ای نداشته باشه و به مخلوط قارچ و گوشت اضافه کنید و مدام روی گاز هم بزنید تا سسش یکدست بشه و گلوله نشه. و در عین حال خامی ارد گرفته بشه. اگه گوشتتون آبی نداشت با آب معمولی اینکار رو بکنید.

۶- در نهایت وقتی سس به غلظت لازم رسید نمک و فلفل  غذا تون رو اندازه کنید و زیرش رو خاموش کنید و خامه رو بهش اضافه کنید.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

ته چین اسفناج

ته چین اسفناج و قره قروت در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

برنج   ۴ پیمانه

مرغ پخته   ۴ تکه

اسفناج پخته   ۳۰۰ گرم

قره قروت   ۱۰۰ گرم

تخم مرغ  ۲ عدد

ماست   ۵ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و روغن و زعفران    به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- برنج رو بشویید و خیس کنید و به روش آبکش یا کته آماده کنید.

۲- اسفناج رو با کمی روغن تفت بدید.

۳- در یک کاسه مناسب, تخم مرغ ها رو بزنید تا صاف و یکدست بشن! بعد به اونا, ماست و زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا برنج رو در این مایه بریزید و خوب مخلوط کنید.

۴- کف قالب مورد نظر رو چرب کنید, با یک لایه برنج کف ظرف رو بپوشونید و بعد مرغ پخته رو بچینید و روی اون هم اسفناج تفت داده شده رو بذارید.

۵- حالا قره قروت ها رو تکه تکه کنید و روی اسفناج بچینید. مابقی برنج رو روی اونا بریزید و با پشت قاشق خوب فشرده کنید تا مواد انسجام کافی رو به دست بیاره.

۶- حالا ته چین رو بذارید روی حرارت تا دم بیاد! با حرارت کم حدود ۱ تا یک و نیم ساعت کافیه.

 

سایر نکات

میتونید ته چین رو در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱ ساعت بذارید تا بپزه. در اون صورت روی ظرف رو با فویل بپوشونید

به جای تخم مرغ کامل میتونید از ۴ عدد زرده هم استفاده کنید

برای اینکه ته چین خوش بو بشه, کمی کره رو تکه تکه کنید و روی برنج بذارید

لازم نیست ته چین رو خیلی نازک درست کنید, چون در اون صورت دیگه ته چین نیست و ته دیگه

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

بستنی وانیلی با موز و شکلات

بستنی وانیلی با موز و شکلات در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

موز  ۴ عدد

بستنی وانیلی   به مقدار لازم

پودر نارگیل   به مقدار لازم

سس شکلاتی   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- موزها رو قطعه قطعه میکنیم.

۲- به مقدار دلخواه بستنی توی 4 ظرف مناسب برای سرو، قرار میدیم.

۳- روی بستنی موز میذاریم و روی موزها سس شکلاتی و پودر نارگیل میریزیم.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

بلیط فروش نرفت دومین شب کنسرت همایون در بندرعباس لغو شد

در حالی که بر اساس تبلیغات و اعلام قبلی، قرار بود همایون شجریان علاوه بر نوزدهم امروز بیستم دی ماه جاری نیز در بندرعباس کنسرت برگزار کند ولی دومین شب اجرای این برنامه لغو شد.

ادامه مطلب

لایک : 1

بازیگر سرشناس، جشن تولد مادرش را در کنسرت علیزاده گرفت

کنسرت محمد علیزاده در نمایشگاه بین المللی تهران به روی صحنه رفت.

 

دوربین های تی وی پلاس گزارشی از پشت صحنه و همه اتفاقاتی که در کنسرت محمد علیزاده رقم خورد برایتان به تصویر کشیده اند که شما را به دیدن آن دعوت می کنیم.

 

در این شب، سیاوش خیرابی، مهرداد صدیقیان و چهره های بسیاری مهمان محفل گرم محمد علیزاده و طرفدارانش بودند و مهرداد صدیقیان جشن تولدی ویژه برای مادرش رقم زد.

برای دانلود فیلم مراسم اینجا کلیک کنید  


لایک : 1

بروشتای پنیر چدار

بروشتای پنیر چدار  در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

نان فرانسوی (ضخامت هر تکه 2 سانتیمتر)   ۲۴ تکه

گوجه فرنگی خرد شده  ۲ عدد

پنیر چدار  (رنده شده)   ۲/۳ فنجان

سس مایونز  ۱/۳ فنجان

پنیر پارمسان (رنده شده)   ۱/۴ فنجان

پونه  (خشک شده)   ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه  ۱/۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

۱- تکه های نان را روی سینی فر قرار دهید و آن ها را به مدت 5 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا تست شوند.

۲- داخل یک کاسه کوچک، گوجه فرنگی، پنیر چدار، سس مایونز، پنیر پارمسان، پونه، ریحان و فلفل سیاه را مخلوط کنید و روی نان های تست شده بریزید

۳-  به مدت 8 دقیقه داخل فر قرار دهید و گرم سرو کنید.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 1

تارت تره فرنگی و پنیر چدار

تارت تره فرنگی و پنیر چدار در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

خمیر پفکی (طبق دستور روی بسته گرم شده)  ۱ ورق

تخم مرغ  ۱ عدد

پنیر چدار (تازه رنده شده)   ۱ فنجان

تره فرنگی (شسته و خرد شده)   ۲ فنجان

نمک و فلفل   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- فر را با دمای 350 درجه ی فارنهایت (176 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کاغذ پوستی را به اندازه ی سینی شیرینی پزی ببرید. خمیر پفکی را روی کاغذ پوستی باز کنید. لبه های آن را با چنگال باز کنید تا شکل مربع پیدا کند.

۲- در یک کاسه ی کوچک، تخم مرغ و پنیر را با هم بزنید. مخلوط پنیر را پایین خمیر بریزید. تکه های تره فرنگی را بالای آن بچینید. روی آن نمک و فلفل تازه آسیاب شده بپاشید.

۳-  به مدت 25 تا 30 دقیقه تا زمانی که تکه های تره قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. سینی را از فر در بیاورید. قبل از سرو کردن 1 دقیقه خنک کنید.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 1

پای اسفناج روسی

پای اسفناج (روسی)  در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

اسفناج   (تفت خورده)  ۲۵۰ گرم

پنیر فتا  (رنده شده)  ۱۲۵ گرم

پنیر گودا رنده شده  ۱۰۰ گرم

روغن زیتون  ۲ قاشق غذاخوری

پیاز  (ریز رنده شده)  ۱ عدد

قارچ کوچک  (ریز خردشده)  ۳ عدد

تخم مرغ بزرگ  (زده شده)  ۲ عدد

پودر جوزهندی   ۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه   ۱/۲ قاشق چایخوری

کنجد  ۱ قاشق غذاخوری

خمیر فیلو  ۸ ورق

روغن یا کره ذوب شده    به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. 

۲- روغن را داغ کنید و پیاز و قارچ را تفت دهید تا طلائی شده و کنار بگذارید تا خنک شود. 

۳-  بعد از اینکه خنک شد با اسفناج، پنیر، تخم مرغ، جوزهندی و فلفل مخلوط کنید.

۴-  4 ورق خمیر فیلو را در یک قالب گرد پای پهن کنید و روی هر ورقه را با کره یا روغن ذوب شده چرب کنید. 

۵- بعد اطراف اضافه از قالب بیرون زده را با چاقو ببرید. سپس مواد آماده شده مخلوط اسفناج را روی خمیرها داخل قالب پای بریزید و 4 ورقه باقی مانده آخر فیلو را روی مواد پهن کنید و بین و روی هر ورق خمیر را با کره یا روغن چرب کنید. 

۶- روی لایه آخر سفیده تخم مرغ زده شده را بمالید و روی آن کنجد بپاشید. 

۷- پای را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر بگذارید تا طلائی شود.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 1

اشتردول سوسیس

اشتردول سوسیس در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

روغن زیتون  ۱/۴ لیوان

نمك  ۱ قاشق چایخوری

شكر  ۱ قاشق چایخوری

مخمر (پودر)   ۳ قاشق غذاخوری

تخم مرغ  ۱ عدد

شیر  ۱ لیوان

آرد  3.5 پیمانه

سوسیس   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- ابتدا شیر را بجوشانید و صبر كنید تا ولرم شود و بعد مخمر را اضافه كرده و خوب مخلوط كنید و 5 دقیقه صبر كنیدو بعد شكر را اضافه كرده و خوب مخلوط كنید سپس تخم مرغ را با چنگال بزنید تا کف کند سپس به مخلوط شیر و مخمر اضافه نمایید. 

۲- آرد و نمك را مخلوط كرده و 3بار الك كنید تا هوا خورده و سبك شود و بعد آن را داخل ظرف گودی ریخته و میان آن را گود کنید ، مخلوط تخم مرغی و روغن را در مرکز آرد بریزید و کم کم مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید

۳- سپس خمیر را داخل ظرفی كه از قبل با كره یا روغن چرب کرده اید قرار دهید و روی آن را با پارچه نخی مرطوب بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. 

۴- سوسیس ها را با مواد دلخواه مخلوط كرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند ، تکه هایی از خمیر بردارید و کمی بیشتر از طول سوسیس به شکل مستطیل پهن کنید سپس سوسیس را در مرکز خمیر بگذارید ، اطراف خمیر را با فاصله های یکسان برش هایی بزنید. 

۵- سپس با زرده تخم مرغ روی سطح خمیرها را برس بزنید تا پس از پخت طلایی شود.ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را داخل سینی بچینید ، 15 دقیقه به خمیر استراحت دهید

۶- سپس داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 تا30 دقیقه قرار دهید تا سطح نان ها برشته و طلایی شود. 

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

جوجه ترش

جوجه ترش  در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

سینه مرغ   ۲ عدد

پیاز  ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای  ۱ عدد

روغن زیتون   ۲ قاشق غذاخوری

آب‌لیمو  ۲ قاشق غذاخوری

گردو   ۲۰۰ گرم

گشنیز و نعنا  ۱۰۰ گرم

سیر  ۲ حبه

آب نارنج  ۳ قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی و زعفران   به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمه‌ای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آب‌لیمو مزه‌دار کرده و شش ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا طعم‌دار شود.

۲- سپس تکه‌های جوجه را به سیخ‌های چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار می‌گذاریم تا بپزند، در این مرحله حتماً شعله گاز باید در کمترین حد باشد.

۳- در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی‌های خردشده و آب نارنج خوب مخلوط کرده و پس از آن که جوجه‌ها آماده شدند، مواد را روی جوجه‌ها ریخته و می‌گذاریم تا به همراه جوجه‌ها به مدت 10 دقیقه بپزند.

 

سایر نکات

برای این که جوجه‌ها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخ‌ها را به روغن مایع آغشته کنیم.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

فالوده شیرازی

فالوده شیرازی در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

اب   ۲ لیوان

 شکر  ۲ لیوان

  گلاب  ۱/۴ لیوان

 نودل چینی  ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه

۱- شکر و اب را درون قابلمه بریزید و روی حرارت مخلوط کنید تا شکر حل شود و کمی شربت غلظت پیدا کند ، پس از خنک شدن گلاب را به اب و شکر اضافه نمائید

۲- سپس درون کاسه ای فلزی بریزید و به مدت 4 – 5 ساعت درون فریزر قرار دهید تا بسته و یخی شود.

۳- 

 

رشته های چینی را از بسته بندی خارج کنید و داخل اب در حال جوشیدن بریزید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم رشته ها بپزند و نرم شوند 

۴-  پس از نرم شدن رشته های نودل را داخل ابکش بریزید و با اب سرد ابکشی کنید و بگذارید اب اضافی اش خارج شود.

۵- شیره فالوده ( مخلوط اب و شکر و گلاب ) را پس از مدت زمانی که گفته شد از فریزر خارج کنید و با قاشق هم بزنید و اگر یخ زده بود با وسیله ای بکوبید تا کمی نرم شود سپس نودل های ابکش شده را به ان اضافه نمائید.

۶- ارام مواد را مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند و نودل ها سرد و سفت شوند سپس درون ظرف بریزید و بهمراه ابلیمو ، بستنی ، شربت البالو و … سرو نمائید.

 

سایر نکات

نودل های چینی بصورت بسته های اماده در فروشگاه ها بفروش میرسند ، شیره فالوده حتما باید سرد و برفی باشد تا در زمان مخلوط کردن نودل ها سفت و سرد شوند.

برای داشتن رشته هایی خوب و ترد حتما باید 15 دقیقه نودل ها بجوشند تا پخته و نرم شوند ، در روش سنتی تهیه فالوده  از نشاسته بجای رشته چینی استفاده میشود اما بدلیل اینکه این روش نیازمند ابزار خاصی میباشد نودل جایگزین نشاسته شده است که هم بافت و هم طعم مشابهی دارد.

اگر رشته ها را زود از روی آتش بردارید ممکن است در آخر کار که رشته ها را توی یخ می ریزید اون حالت سفتی که برای فالوده لازمه را نداشته باشه. پس حتما بگذارید خوب بپزه

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

پفک نمکی خانگی

پفک نمکی خانگی در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

 آرد  ۱۰۰ گرم

 کره  ۹۰ گرم

پنیر رنده شده ریز و نرم ( پنیر چدار یا گودا)  ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه

۱- فر رو از قبل گرم کنید . کره رو به مدت 45 ثانیه در ماکروفر گرم کنید تا نرم بشه . آرد و پنیر رو اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید و ازش خمیری نرم درست کنید .

۲-  در صورت تمایل میتونید از قالب های گرد کوچک برای شکل دادن به پفک استفاده کنید .

۳- با خمیر توپ های کوچکی تهیه کنید . با این مقدار حدود 24 عدد خمیر گرد و کوچک تهیه میشه . 

۴- قلقلی ها را روی کاغذ مخصوص فر که از قبل کمی چرب کردید روی سینی قرار بدین و با دست کمی فشار بدید تا صاف بشه . 

۵- سپس در فر با درجه 190 سانتیگراد به مدت حدود 12 دقیقه تا وقتی که روی پفک ها طلایی بشه بپزید . زمان به حرارت فر شما بستگی داره .

 

سایر نکات

از ادویه داخل این پفک میتونین استفاده کنن میتونین فلفلیشم بکنین

میتونی پفکاتونو طعم دار کنین از ابگوجه از اب اسفناج یا هر چیز ابدار میتونین استفاده کنین.

ارد حتما باید ارد سفید باشه و حتما هم دوبار الک بشه

نیازی به مواد پف دهنده نیست.پنیر و کره بعد از سرد شدن باعث ترد شدن پفک میشن.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 1

اکبر جوجه

به ادامه مطلب بروید

ادامه مطلب

لایک : 0

شیرینی گردویی

شیرینی گردویی در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

زرده تخم مرغ  ۴ عدد

شکر  ۱/۲ پیمانه

وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری

گردو خرد شده  3.5 پیمانه

رنده پوست لیمو  ۱/۴ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

۱- فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن می کنیم. زرده های تخم مرغ و شکر را با هم زن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود. وانیل و خرده های گردو و رنده پوست لیمو را در مخلوط زرده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم.

۲- داخل سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آن را چرب می کنیم و با قاشق غذاخوری از مایه شیرینی یک قاشق برداشته و با فاصله در سینی فر می ریزیم. 10 دقیقه در فر داغ می گذاریم تا پخته و برشته شود. از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شود.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

کلوچه با چیپس شکلاتی

کلوچه با چیپس شکلاتی در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

آرد  ۳۳۰ گرم

جوش شیرین  1.5 قاشق چایخوری

نمک  1.5 قاشق چایخوری

کره(آب شده و خنک)   ۲۲۵ گرم

شکر قهوه ای  ۳۰۰ گرم

شکر  ۲۲۵ گرم

تخم مرغ  ۳ عدد

وانیل  1.5 قاشق چایخوری

چیپس شکلاتی   ۴۵۰ گرم

 

طرز تهیه

۱- فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.

۲- دو عدد سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

۳- آرد، جوش شیرین و نمک را داخل یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

۴- کره و شکر را داخل یک کاسه بزرگ با هم زن برقی با سرعت بالا به مدت 2 الی 3 دقیقه مخلوط کنید.

۵- یک عدد تخم مرغ را به وسیله چنگال داخل یک کاسه کوچک هم بزنید و یک و سه چهارم قاشق غذاخوری از این و دو عدد تخم مرغ را داخل مخلوط کره بریزید و با هم زن برقی به مدت یک دقیقه مخلوط کنید تا خامه ای شود.

۶- حال با وانیل مخلوط کنید و سرعت دستگاه را کم کنید و مخلوط آرد را کم کم به آن اضافه کنید.

۷- سپس چیپس شکلاتی را اضافه کنید.

۸- از خمیر 28 عدد شیرینی گرد بزرگ درست کنید و با فاصله داخل سینی ها قرار دهید و به مدت 13 الی 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد بگذارید خنک شوند.

 

سایر نکات

کلوچه های خنک در ظرف در بسته در دمای اتاق تا 3 روز قابلیت نگهداری دارند.

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

باقلوای ترکیه ای

باقلوای ترکیه ای در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

تخم مرغ  ۳ عدد

كره  ۲۰۰ گرم

گردو خرد شده  ۵۰۰ گرم

نمك   به مقدار لازم

آرد  ۵۰۰ گرم

آرد نشاسته   به مقدار لازم

شیر  ۱ پیمانه

روغن  ۱ پیمانه

 مواد شهد :  

آب  2.5 پیمانه

شكر  ۴ پیمانه

لیمو (كوچك)   ۱ عدد

 

طرز تهیه

۱- ابتدا در ظرفی مناسب تخم‌مرغ، شیر، روغن و نمك را با هم مخلوط كرده، آرد را كم‌كم به مواد افزوده و با دست ورز می‌دهیم تا خمیری صاف و یكدست حاصل شود. 

۲- خمیر را به 15 قسمت تقسیم كرده و با وردنه كمی آنها را باز می‌كنیم(برای باز كردن خمیر با وردنه از آرد نشاسته استفاده می‌كنیم). هر پنج عدد خمیر را روی هم قرار داده و آنها را با وردنه به اندازه سینی فر باز می‌كنیم. 

۳- خمیر را در سینی فر كه قبلا چرب كرده‌ایم قرار داده و روی آن گردو ریز خرد شده پاشیده، سپس لایه دوم خمیرها را پهن می‌‌كنیم و روی آن قرار داده و دوباره باقیمانده گردوها را روی خمیر دوم پاشیده و پس از آن لایه سوم خمیر را روی آن قرار می‌دهیم.

۴- خمیرها را با چاقو به صورت لوزی برش زده و بعد كره را آب كرده و روی باقلوا می‌ریزیم. 

۵- سینی باقلواها را در فر با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد تا زمانی كه طلایی شوند قرار داده و وقتی كه آماده شدند، شهد را كه قبلا تهیه كرده و كمی سرد شده است، روی باقلواها می‌ریزیم تا شهد كاملا به خورد آنها برود.

۶- طرز تهیه شهد:

۷- برای این كار آب را به جوش می آوریم و شكر را داخل آن كاملا حل میكنیم و در انتها آب لیمو را داخل آن كاملا میچكانیم و اجازه میدهیم به غلظت مناسبی برسد و دقیقا حالت شیره مانند پیدا كند.

 

سایر نکات

میتوانید از مغزهای دلخواه برای بین این باقلوا استفاده كنید.

بهتر است برای ریختن شیره باقلوا سرد و شیره كمی داغ باشد.

دقت داشته باشید شیره شما خیلی شل و خیلی سفت نباشد.

باقلوای ترکی مهمترین مسئله اش باز کردن خمیرشه که اول اگر مثلا 4 لایه خمیر لازمه شما برای هر لایه 10 ورق خمیر باز کنید که البته باید با نشاسته ذرت باز بشه.

بعد این 10 ورق رو روی هم گذاشته با وردنه خیلی خیلی نازک می کنیم. بعد برای ورق دوم بازهم 10 لایه باز میشه و همین اول تکرا ار میشه و کلا یه کم درست کردنش سخته و حوصله میخواد و برای لایه هاش هم گردو ریخته میشه همراه با کره 

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

لازانیا

لازانیا در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

لازانیا  ۱ بسته

پیاز  ۱ عدد

گوشت چرخکرده  ۳۰۰ گرم

کوکتل دودی  ۶ عدد

قارچ  ۲۵۰ گرم

پنیر پیتزا  ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه ای رنگی   به مقدار لازم

جعفری تازه و خرد شده   ۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع و کره   به مقدار لازم

نمک، آویشن،زردچوبه    به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- پیاز را نگینی ریز خرد میکنیم و در کمی روغن و مقدار کمی کره تفت میدهیم و بعد گوشت چرخ کرده، کوکتل نگینی شده و فلفل دلمه ای نگینی شده را اضافه می کنیم وکمی تفت می دهیم

 

۲- بعد ار آن 2 قاشق رب گوجه فرنگی و ادوبه جات نامبرده ونمک و جعفری را اضافه میکنیم و روی شعله کم میگذاریم تا مواد خوب تفت داده شده و پخته شود در آخر هم قارچ خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و بعد از 10 دقیقه زیر مواد را خاموش میکنیم و کنار می گذاریم.

۳- در یک قابلمه آب میریزیم و روی شعله گاز میگذاریم تا جوش بیاید نمک و یک قاشق روغن هم اضافه میکنیم وقتی آب به جوش آمد لازانیا ها را به آرامی و یکی یکی در آب جوش میریزیم ومدت 7 یا 8 دقیقه زمان میدهیم تا لازانیا نرم شود بعد در آبکش میریزیم وکمی آب سرد روی آن میریزیم.

۴- کف ظرف پیرکس مورد نظر را با کمی کره چرب میکنیم و اولین ورقه لازانیا را میگذاریم و روی آن را کمی سس قرمز و پنیر پیتزا میریزیم و مواد را روی ورقه لازانیا میریزیم و ورقه بعدی را روی مواد میگذاریم و به همان ترتیب ادامه میدهیم تا ورقه های لازانیا تمام شود در آخر هم پنیر پیترا روی آخرین ورقه میریزیم.

۵- و بمدت 10 دقیقه در ماکروفر میگذاریم (درحالت پخت ترکیبی) و 2 دقیقه هم در حالت گریل میگذاریم تا روی لازانیا طلایی شود ،در فر هم میتوانید اینکار را انجام دهید.

۶- لازانیا آماده سرو است

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ