طرز تهیه پاناکوتای توت فرنگی

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدپاناکوتای توت فرنگی    مواد لازم توت فرنگی قطعه شده  ۳ پیمانه شیر کم چرب  ۱ پیمانه اسانس توت فرنگی(اختیاری)   ۱/۲ قاشق چایخوری شکر  ۱/۲ پیمانه &

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه پاناکوتای توت فرنگی

به ادامه مطلب بروید

پاناکوتای توت فرنگی 

 

مواد لازم

توت فرنگی قطعه شده  ۳ پیمانه

شیر کم چرب  ۱ پیمانه

اسانس توت فرنگی(اختیاری)   ۱/۲ قاشق چایخوری

شکر  ۱/۲ پیمانه

 نمک   کمی

ژلاتین بدون طعم  ۳ قاشق چایخوری

شیر  ۱/۴ پیمانه

خامه  ۱/۴ پیمانه

کمپوت توت فرنگی  ۱ پیمانه

آب پرتقال تازه  ۱/۴ پیمانه

شکر  ۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

۱-  توت فرنگی، شیر، اسانس توت فرنگی، نمک و شکر را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید و مخلوط را از درون یک صافی رد کنید.

۲- درون کاسه کوکی شیر ریخته و ژلاتین را به آن اضافه کرده و یک دقیقه صبر کنید تا نرم شود.درون یک قابلمه کوچک، خامه را ریخته و جوش آورید.

۳- سپس آن را از روی حرارت برداشته و مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کرده و تا حدی که خوب حل شود هم بزنید.

۴- مخلوط خامه  ژلاتین را درون پوره توت فرنگی ریخته و هم بزنید. سپس مخلوط را درون 6 قالب بریزیزید روی آن ها را بپوشانید و آن ها را درون یخچال حدود 24 ساعت قرار دهید.

۵- برای خارج کردن دسرها از قالب، آن ها را به مدت 3- 2 ثانیه درون کاسه ای حاوی آب داغ فرو برده سپس درون ظرف های مورد نظر برگردانده و قالب ها را از آن ها جدا کنید و 20 دقیقه آن ها را در دمای اتاق قرار داده تا کمی نرم شوند.

۶- برای تهیه کمپوت: 

۷-  تا زمانی که دمای پاناکوتاها به دمای اتاق برسند(20 دقیقه)، هر کدام از توت فرنگی ها را از طول به دو نیم تقسیم کنید و آب پرتقال و شکر را درون کاسه ای، خوب هم بزنید تا شکر آن حل شود.

۸-  توت فرنگی ها را درون مخلوط شکر و آب پرتقال ریخته و خوب آن ها را آغشته کنید.

۹- پاناکوتاها را با کمپوت میل کنید.

 

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ