مجله اینترنتی گپ مپ
به ادامه مطلب برویدپاناکوتای توت فرنگی مواد لازم توت فرنگی قطعه شده ۳ پیمانه شیر کم چرب ۱ پیمانه اسانس توت فرنگی(اختیاری) ۱/۲ قاشق چایخوری شکر ۱/۲ پیمانه &
به ادامه مطلب بروید
پاناکوتای توت فرنگی
مواد لازم
توت فرنگی قطعه شده ۳ پیمانه
شیر کم چرب ۱ پیمانه
اسانس توت فرنگی(اختیاری) ۱/۲ قاشق چایخوری
شکر ۱/۲ پیمانه
نمک کمی
ژلاتین بدون طعم ۳ قاشق چایخوری
شیر ۱/۴ پیمانه
خامه ۱/۴ پیمانه
کمپوت توت فرنگی ۱ پیمانه
آب پرتقال تازه ۱/۴ پیمانه
شکر ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- توت فرنگی، شیر، اسانس توت فرنگی، نمک و شکر را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید و مخلوط را از درون یک صافی رد کنید.
۲- درون کاسه کوکی شیر ریخته و ژلاتین را به آن اضافه کرده و یک دقیقه صبر کنید تا نرم شود.درون یک قابلمه کوچک، خامه را ریخته و جوش آورید.
۳- سپس آن را از روی حرارت برداشته و مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کرده و تا حدی که خوب حل شود هم بزنید.
۴- مخلوط خامه ژلاتین را درون پوره توت فرنگی ریخته و هم بزنید. سپس مخلوط را درون 6 قالب بریزیزید روی آن ها را بپوشانید و آن ها را درون یخچال حدود 24 ساعت قرار دهید.
۵- برای خارج کردن دسرها از قالب، آن ها را به مدت 3- 2 ثانیه درون کاسه ای حاوی آب داغ فرو برده سپس درون ظرف های مورد نظر برگردانده و قالب ها را از آن ها جدا کنید و 20 دقیقه آن ها را در دمای اتاق قرار داده تا کمی نرم شوند.
۶- برای تهیه کمپوت:
۷- تا زمانی که دمای پاناکوتاها به دمای اتاق برسند(20 دقیقه)، هر کدام از توت فرنگی ها را از طول به دو نیم تقسیم کنید و آب پرتقال و شکر را درون کاسه ای، خوب هم بزنید تا شکر آن حل شود.
۸- توت فرنگی ها را درون مخلوط شکر و آب پرتقال ریخته و خوب آن ها را آغشته کنید.
۹- پاناکوتاها را با کمپوت میل کنید.