طرز تهیه قلیه ماهی

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدقلیه ماهی در سرآشپز پاپیون   مواد لازم ماهی ۵۰۰ گرم سبزی (گشنیز و شنبلیله) ۵۰۰ گرم پیاز ۲ عدد سیر ۱ بوته نمك و فلفل به مقدار لازم رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری روغن به

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه قلیه ماهی

به ادامه مطلب بروید

قلیه ماهی در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

ماهی ۵۰۰ گرم

سبزی (گشنیز و شنبلیله) ۵۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد

سیر ۱ بوته

نمك و فلفل به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

روغن به مقدار لازم

تمبر هندی (عصاره) ۱ لیوان

 

طرز تهیه

۱- ابتدا پیاز را در قابلمه‌ای با كمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس سبزی خرد شده را به آن افزوده و تا هنگامی كه رنگ سبزی تغییر پیدا كند، تفت می‌دهیم.

۲- بعد سیر له شده را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و دارچین به سبزی‌ها افزوده و آن را به مدت 2 دقیقه هم می‌زنیم تا كاملاً با هم مخلوط شوند. 

۳- در این مرحله ماهی پاك شده را (تیغ و استخوان‌های ماهی نباید خارج شود) همراه با رب گوجه‌فرنگی به مخلوط درون قابلمه می‌افزاییم

۴- پس از تفت دادن آنها به مدت یك دقیقه، عصاره تمرهندی را با آرد مخلوط كرده و به همراه سه لیوان آب به مواد قبلی اضافه می‌كنیم. بعد از اینكه جوش آمد، حرارت را كم كرده و می‌گذاریم تا كاملاً جا بیفتد.

 

سایر نکات

ماهی شیر یا هر ماهی دیگر جنوب مانند هامور، راشكو، سنگسر، حلوا سیاه و...

قلیه ماهی معروف ترین و خوشمزه ترین غذای جنوبی است كه در اهواز ،خوزستان و سایر مناطق جنوبی كشور بسیار محبوب است

برای تهیه عصاره تمبر هندی یك لیوان آب و نصف یك بسته تمرهندی را با هم مخلوط كرده و از صافی رد كنید تا عصاره آن به دست اید.

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ