مجله اینترنتی گپ مپ
به ادامه مطلب برویدقلیه ماهی در سرآشپز پاپیون مواد لازم ماهی ۵۰۰ گرم سبزی (گشنیز و شنبلیله) ۵۰۰ گرم پیاز ۲ عدد سیر ۱ بوته نمك و فلفل به مقدار لازم رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری روغن به
به ادامه مطلب بروید
قلیه ماهی در سرآشپز پاپیون
مواد لازم
ماهی ۵۰۰ گرم
سبزی (گشنیز و شنبلیله) ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۱ بوته
نمك و فلفل به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم
تمبر هندی (عصاره) ۱ لیوان
طرز تهیه
۱- ابتدا پیاز را در قابلمهای با كمی روغن تفت میدهیم تا طلایی رنگ شود. سپس سبزی خرد شده را به آن افزوده و تا هنگامی كه رنگ سبزی تغییر پیدا كند، تفت میدهیم.
۲- بعد سیر له شده را همراه با نمك، فلفل، زردچوبه و دارچین به سبزیها افزوده و آن را به مدت 2 دقیقه هم میزنیم تا كاملاً با هم مخلوط شوند.
۳- در این مرحله ماهی پاك شده را (تیغ و استخوانهای ماهی نباید خارج شود) همراه با رب گوجهفرنگی به مخلوط درون قابلمه میافزاییم
۴- پس از تفت دادن آنها به مدت یك دقیقه، عصاره تمرهندی را با آرد مخلوط كرده و به همراه سه لیوان آب به مواد قبلی اضافه میكنیم. بعد از اینكه جوش آمد، حرارت را كم كرده و میگذاریم تا كاملاً جا بیفتد.
سایر نکات
ماهی شیر یا هر ماهی دیگر جنوب مانند هامور، راشكو، سنگسر، حلوا سیاه و...
قلیه ماهی معروف ترین و خوشمزه ترین غذای جنوبی است كه در اهواز ،خوزستان و سایر مناطق جنوبی كشور بسیار محبوب است
برای تهیه عصاره تمبر هندی یك لیوان آب و نصف یك بسته تمرهندی را با هم مخلوط كرده و از صافی رد كنید تا عصاره آن به دست اید.
منبع :سرآشپز پاپیون
دریافت کنید :
http://pchef.ir