سوپ بادام زمینی

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدسوپ بادام زمینی  در سرآشپز پاپیون   مواد لازم آب مرغ   ۲ لیتر پیاز ریز سفید   ۱ عدد آب لیموترش  ۱ قاشق سوپ خوری بادام زمینی بوداده    به مقد

آگهی آگهی

تبلیغات

سوپ بادام زمینی

به ادامه مطلب بروید

سوپ بادام زمینی  در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

آب مرغ   ۲ لیتر

پیاز ریز سفید   ۱ عدد

آب لیموترش  ۱ قاشق سوپ خوری

بادام زمینی بوداده    به مقدار لازم

کرفس خرد شده  ۱/۲ قاشق سوپ خوری

آرد سفید  ۳ قاشق سوپ خوری

روغن بادام زمینی  ۳ فنجان

کره   ۱۵۰ گرم

نمک   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- کره را در قابلمه آب کنید پیاز و کرفس را به آن بیافزایید به مدت پنج دقیقه سرخش کنید ولی بگذارید طلایی رنگ بشود . آرد را اضافه کنید ، خوب هم بزنید . 

۲- سپس آب گوشت مرغ گرم را در آن بریزید مدت نیم ساعت بپزید . 

۳- مخلوط فوق را از روی آتش برداشته و صافش کنید ، روغن بادام زمینی ، نمک کرفس و آب لیمو ترش و نمک به آن اضافه کنید .

۴- چند دقیقه قبل از کشیدن ، بادام زمینی کوبیده روی سوپ فوق الذکر بپاشید

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ