مجله اینترنتی گپ مپ
به ادامه مطلب برویدسوپ بادام زمینی در سرآشپز پاپیون مواد لازم آب مرغ ۲ لیتر پیاز ریز سفید ۱ عدد آب لیموترش ۱ قاشق سوپ خوری بادام زمینی بوداده به مقد
به ادامه مطلب بروید
سوپ بادام زمینی در سرآشپز پاپیون
مواد لازم
آب مرغ ۲ لیتر
پیاز ریز سفید ۱ عدد
آب لیموترش ۱ قاشق سوپ خوری
بادام زمینی بوداده به مقدار لازم
کرفس خرد شده ۱/۲ قاشق سوپ خوری
آرد سفید ۳ قاشق سوپ خوری
روغن بادام زمینی ۳ فنجان
کره ۱۵۰ گرم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- کره را در قابلمه آب کنید پیاز و کرفس را به آن بیافزایید به مدت پنج دقیقه سرخش کنید ولی بگذارید طلایی رنگ بشود . آرد را اضافه کنید ، خوب هم بزنید .
۲- سپس آب گوشت مرغ گرم را در آن بریزید مدت نیم ساعت بپزید .
۳- مخلوط فوق را از روی آتش برداشته و صافش کنید ، روغن بادام زمینی ، نمک کرفس و آب لیمو ترش و نمک به آن اضافه کنید .
۴- چند دقیقه قبل از کشیدن ، بادام زمینی کوبیده روی سوپ فوق الذکر بپاشید
منبع :سرآشپز پاپیون
دریافت کنید :
http://pchef.ir
لینک کوتاه مطلب : http://www.gapmap.ir/234