مجله اینترنتی گپ مپ
به ادامه مطلب برویدخوراک گوشت و کدو حلوایی مواد لازم گوشت گوساله ۹۰۰ گرم کدو تنبل ۴۵۰ گرم آب گوشت ۴-۳ پیمانه سرکه ۱ پیمانه گوجه فرنگی خشک خرد شده ۱
به ادامه مطلب بروید
خوراک گوشت و کدو حلوایی
مواد لازم
گوشت گوساله ۹۰۰ گرم
کدو تنبل ۴۵۰ گرم
آب گوشت ۴-۳ پیمانه
سرکه ۱ پیمانه
گوجه فرنگی خشک خرد شده ۱/۴ پیمانه
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری
آرد گندم ۲ قاشق سوپ خوری
رزماری ۱ قاشق سوپ خوری
آویشن تازه ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
نان به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- پیاز، سیر و رزماری را خرد کنید
۲- گوشت و کدو را به اندازه مکعبهای 5 سانتیمتری خرد کنید
۳- روغن زیتون را در قابلمهای بزرگ و بر روی شعله ملایم اجاق حرارت میدهیم. پیاز را همراه با سیر، رزماری و آویشن اضافه کرده، حدود 2 دقیقه تفت میدهیم تا پیاز نرم و ملایم شود
۴- تکههای گوشت را به نمک، فلفل و آرد آغشته میکنیم
۵- شعله را تا بین حرارت بالا و ملایم زیاد میکنیم و گوشت را به قابلمه اضافه میکنیم. مواد را حدود 5 دقیقه سرخ میکنیم تا جاییکه گوشت قهوهای رنگ و اطراف گوشههای آن طلایی رنگ شود
۶- سرکه را اضافه میکنیم و با استفاده از یک قاشق چوبی به آرامی تکههای گوشت ته ظرف را هم میزنیم
۷- کدو را همراه با تکههای گوجه فرنگی خشک شده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد در هم ترکیب شوند
۸- آب گوشت را تا آنجا که تکههای گوشت و کدو را بپوشاند اضافه میکنیم
۹- شعله را بالا میکشیم تا آب گوشت به جوش آید و پس از آن حرارت را کاهش داده و بر روی شعله کم نگه میداریم و در حالت در بسته به مدت یک ساعت مواد را آرامپز میکنیم. طعم مایع خوراک را چشیده و در صورت نیاز بسته به تمایل نمک و فلفل را اضافه میکنیم
۱۰- در انتها غذا را با جعفری تازه تزیین کرده و همراه با هر نانی که دوست داریم سرو میکنیم