طرز تهیه بورک برنج

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدبورک برنج در سرآشپز پاپیون   مواد لازم آرد   به مقدار لازم نمك  ۱ قاشق چایخوری آب  ۱/۲ پیمانه شیر  ۱/۲ پیمانه تخم مرغ  ۱ عدد  مواد میانی :

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه بورک برنج ترکیهﺍﻯ

به ادامه مطلب بروید

بورک برنج در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

آرد   به مقدار لازم

نمك  ۱ قاشق چایخوری

آب  ۱/۲ پیمانه

شیر  ۱/۲ پیمانه

تخم مرغ  ۱ عدد

 مواد میانی :  

نمك  ۱ قاشق چایخوری

پیاز  ۲ عدد

برنج  ۲ پیمانه

 گوشت(چرخكرده)   ۵۰۰ گرم

فلفل سیاه  ۱ قاشق چایخوری

روغن   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- ابتدا در ظرفی مناسب برنج را با آب، نمک و کمی روغن به صورت کته دم میكنیم . پیازها را خرد کرده و در روغن یا كره کمی تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

۲-  گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و تفت میدهیم تا كاملا سرخ شود.برنج پخته‌شده را به این مایه افزوده و هم می‌زنیم. کمی نمک و فلفل زده و حرارت را خاموش می‌کنیم. 

۳- در ظرف دیگری تخم‌مرغ، شیر و آب را با هم مخلوط کرده، نمک و کمی آرد را كم كم افزوده و هم می‌زنیم. مجددا آرد می‌ریزیم و ادامه میدهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. 

۴- از خمیر چانه‌هایی درست کرده و با وردنه به صورت گرد باز می‌کنیم یک ردیف از مایه برنج روی آن ریخته و طرف دیگر خمیر را روی آن آورده و لبه‌ها را با دست فشرده میكنیم و شكل میدهیم و آن را در روغن بسیار داغ سرخ میكنیم. 

 

سایر نکات

1)بهتر است در مصرف بورك زیاده روی نكنید چون غذای سنگینی است. 

2)اضافه كردن زعفران به مواد میانی آن را خوشمزه تر میكند. 

3)بهتر است بورك را با سس گوجه تند مصرف كنید. 

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ