طرز تهیه انچیلادا گوشت

مجله اینترنتی گپ مپ

.آنچیلادا گوشت  در سرآشپز پاپیون   مواد لازم گوشت چرخ‌کرده  ۳۰۰ گرم پیاز نگینی خردشده   ۱/۲ فنجان سیر له شده   ۱ حبه سس مخصوص آنچیلادا  ۱ پیمانه نان ترتیلا &n

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه انچیلادا گوشت

.

آنچیلادا گوشت  در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

گوشت چرخ‌کرده  ۳۰۰ گرم

پیاز نگینی خردشده   ۱/۲ فنجان

سیر له شده   ۱ حبه

سس مخصوص آنچیلادا  ۱ پیمانه

نان ترتیلا  ۴ عدد

پنیرچدار رنده شده   ۱/۲ پیمانه

گشنیز خردکرده   ۱ قاشق سوپ خوری

نمک   ۱/۲ قاشق چایخوری

فلفل سیاه   ۱/۲ قاشق چایخوری

خامه ترش  ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

۱- فر را در دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. 

۲- تا وقتی فر گرم می‌شود کمی روغن کف تابه بریزید و پیاز را تفت دهید تا سبک و طلایی شود.

۳- سیر را اضافه کنید. 

۴- بعد از یک تا دو دقیقه گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و حدود 10 دقیقه گوشت را به همراه سبزیجات خردشده تفت دهید

۵- وقتی رنگ گوشت قهوه‌ای شد، نمک و فلفل را اضافه کنید. 

۶- در ادامه نیمی از سس مخصوص آنچیلادا را روی گوشت بریزید و تابه را از روی گاز بردارید. 

۷- باقی سس را روی ترتیلاها بمالید و تمام سطح نان را به سس مخصوص آغشته کنید. سپس مایه گوشتی را وسط نان قرار دهید.

۸- قوطی دوم سس را داخل ظرف کم عمقی بریزید. تورتیلاها را داخل آن فرو کنید تا هر دو طرف آن‌ها به سس آغشته شود. با قاشق یک هشتم مخلوط گوشت را در مرکز تورتیلا بگذارید و لوله کنید.

۹- برای همه تورتیلاها این کار را انجام دهید و در ظرف را بگذارید و با فویل آلومینیومی رویش را بپوشانید. حدود 15 دقیقه در فر در دمای 350 درجه فارنهایت بپزید.

۱۰- ظرف را از فر درآورید و فویل را باز کنید

۱۱- سس باقیمانده را روی آنچیلاداها بریزید. رویش پنیر بپاشید. بار دیگر بدون فویل 10 دقیقه بپزید تا پنیر روی آن‌ها آب شود. سپس رویش گشنیز بریزید و با خامه سرو کنید.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ