مجله اینترنتی گپ مپ
به ادامه مطلب برویداستیک براکیول در سرآشپز پاپیون مواد لازم گوشت استیک قلوه گاه ۸۰۰ گرم سالسای گوجه فرنگی ۳,۱/۴ فنجان سرکه سفید ۱/۴ پیمانه آب مرغ ۲/۳ پیما
به ادامه مطلب بروید
استیک براکیول در سرآشپز پاپیون
مواد لازم
گوشت استیک قلوه گاه ۸۰۰ گرم
سالسای گوجه فرنگی ۳,۱/۴ فنجان
سرکه سفید ۱/۴ پیمانه
آب مرغ ۲/۳ پیمانه
خرده نان ۱/۲ پیمانه
پنیر پارمزان ۲/۳ پیمانه
پنیر چدار رندهشده ۱/۳ پیمانه
سیر ۱ حبه
روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
برگ جعفری خردشده ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- سیر را خرد کنید. پنیرها را رنده کنید
۲- جعفری را خرد کنید
۳- سیر، نان، پنیر، جعفری را در میکسر کاملا مخلوط کنید و با فلفل و نمک، سبزیجات معطر و ادویهجات دلخواه مثل آویشن مزهدار کنید
۴- سپس 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون را نیز اضافه کنید و هم بزنید
۵- استیک قلوهگاه را روی سطح صافی قرار دهید. مخلوط خردهنان را بهطور یکنواخت روی استیک بریزید تا روی آن را کاملا بپوشاند
۶- از یک طرف شروع کنید و گوشت را به صورت رول درآورید.
۷- با استفاده از نخ، رول استیک را ببندید تا از هم باز نشود. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید
۸- فر را روی درجه 175 درجه سانتیگراد گرم کنید
۹- 2 قاشق بقیه روغن را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید
۱۰- رول را در آن قرار دهید و سرخ کنید تا هر دو طرف آن به رنگ قهوهای درآید، حدودا 8 دقیقه طول میکشد. سرکه و آب مرغ را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد
۱۱- سالسای گوجهفرنگی یا سس مارینارا را روی آن بریزید و مواد را هم بزنید
۱۲- سپس روی ظرف را با ورق آلومینیم بپوشانید و اجازه دهید بپزد تا وقتیکه گوشت نرم شود، هر 30 دقیقه یکبار براکیول را برگردانید و آن را به سس آغشته کنید.
۱۳- پس از 1 ساعت، پوشش روی ظرف را بردارید و پختن را ادامه دهید تا گوشت نرم شود، این کار حدودا 30 دقیقه طول میکشد. کل زمان پخت باید حدودا 1 ساعت و نیم باشد
۱۴- رول براکیول را از سس جدا کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ، براکیول را به طور مورب برش 4 سانتی متری دهید
۱۵- قطعات براکیول را در بشقاب بکشید. با قاشق، سس را روی آنها بریزید و سرو کنید.
سایر نکات
رول استیک ایتالیایی که با پنیر پر شده، و با سالسای گوجهفرنگی داخل فر گریل شده است.
از خرده نانهای حجیم، مثل نان باگت یا تست استفاده کنید
منبع :سرآشپز پاپیون
دریافت کنید :
http://pchef.ir