مارمالاد توت فرنگی

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدمارمالاد توت فرنگی در سرآشپز پاپیون   مواد لازم توت فرنگی  ۱ کیلو گرم شکر  ۱ کیلو گرم  ژلاتین  ۶ ورق گلاب  ۴ قاشق غذاخوری   طرز تهیه ۱- ا

آگهی آگهی

تبلیغات

مارمالاد توت فرنگی

به ادامه مطلب بروید

مارمالاد توت فرنگی در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

توت فرنگی  ۱ کیلو گرم

شکر  ۱ کیلو گرم

 ژلاتین  ۶ ورق

گلاب  ۴ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

۱- ابتدا توت فرنگی را از برگ و سایر مواد زائد و كلاهك آن پاك كنید و بعد تمیز با آب سرد بشویید و ریز خرد كنید.

۲- ظرفی در دار را انتخاب كنید و شكر و توت فرنگی را به صورت لا به لا داخل آن ریخته و درب آن را ببندید و 4تا5 ساعت داخل یخچال قرار دهید. 

۳- پس از طی زمان توت فرنگی را داخل قابلمه ریخته و به همراه 2لیوان آب اجازه دهید به جوش بیاید.سپس حرارت را كم كنید و اجازه دهید شربت آن غلیظ شود.در این مدت كف تشكیل شده روی آن را با كفگیر بردارید.

۴- پس قوام آمدن مربا پودر ژلاتین را در کمی آب جوش حل کرده و روی بخار كتری قرار دهید یا 30 ثانیه داخل مایكروویو قرار دهید تا كاملا ذرات ژلاتین حل شود سپس آن را به همراه گلاب به مارمالاد اضافه کرده و مخلوط کنید ، پس از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

 

سایر نکات

اگر در انتها دیدید مارمالاد كاملا له نشده آن را با گوشتكوب برقی میكس كنید یا داخل مخلوط كن بریزید.

اگر ژلاتین در دسترس ندارید میتوانید برای تهیه مارمالاد مربا را غلیظ تر بردارید (بیشتر بگذارید بجوشد)و در انتهای کار 2 قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید.

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ