طرز تهیه شیرینی بادامی

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدشیرینی بادامی در سرآشپز پاپیون   مواد لازم عصاره خالص وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری سفیده تخم‌مرغ  ۱ عدد نمک   به مقدار لازم شکر ریزدانه  ۱/۲ پیمانه خ

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه شیرینی بادامی

به ادامه مطلب بروید

شیرینی بادامی در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

عصاره خالص وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری

سفیده تخم‌مرغ  ۱ عدد

نمک   به مقدار لازم

شکر ریزدانه  ۱/۲ پیمانه

خمیر بادام (مارسیپان)  ۱۱۳ گرم

بادام خلال‌شده  ۱/۴ پیمانه

 

طرز تهیه

۱- فر را از قبل روی 150 درجه سانتی‌گراد قرار می‎دهیم. خمیر بادام، شکر و نمک را در مخلوط کن می‌ریزیم و با سرعت متوسط می‌زنیم، حدود 3 دقیقه.

۲- سفیده تخم‌مرغ و وانیل را اضافه ‌می‌کنیم و به مدت 3 دقیقه هم می‌زنیم تا یک‌دست شده و پف کند.

۳- کاغذ روغنی را با مداد به فاصله‌ی 5 سانتی‌متر خط‌کشی کنید. کاغذ روغنی را روی سینی فر بگذارید. مایه را با قاشق‌غذا‌خوری روی  نقاط علامت زده روی کاغذ روغنی می‌ریزیم.علت این کار این است که هر شیرینی باید با شیرینی کناری 5 سانتیمتر فاصله داشته باشد تا در طی پخت که باز می‌شود به هم نچسبند

۴- روی هر یک از این خمیرها دو تکه  پرک بادام قرار داده و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر می‌گذاریم تا جایی که شیرینی‌ها به رنگ قهوه‌ای طلایی درآیند.

۵- بعد از پخت شیرینی‌ها را روی توری فلزی قرار می‌دهیم تا خنک شوند.

۶- درست قبل از خوردن، می‌توانید روی آن شکر بپاشید این شیرینی‌ها را می‌توانید بین ورقه‌های کاغذ روغنی در ظرفی که هوا در آن نفوذ نکند، در دمای اتاق، تا 3 روز نگه دارید. 

 

سایر نکات

خمیر بادام یا مارسپان را می توانید از شیرینی فروشی‌ها خریداری کرده یا خودتان تهیه کنید. اگر خمیر را آماده داشته باشید می‌توانید این شیرینی را در 30 دقیقه برای 8 تا 10 نفر آماده کنید. می‌توانید شیرینی بادامی را حداقل به مدت یک ماه در خانه نگهداری کنید

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ