طرز تهیه رشته خوشکار

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب بروید    مواد لازم   آرد برنج   ۲ پیمانه مغز هل ساییده شده   به مقدار لازم  گردو خرد شده  ۱۰۰ گرم آب   5.5 پیمانه پودر زنجبیل در صورت تمای

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه رشته خوشکار

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

 

آرد برنج   ۲ پیمانه

مغز هل ساییده شده   به مقدار لازم

 گردو خرد شده  ۱۰۰ گرم

آب   5.5 پیمانه

پودر زنجبیل در صورت تمایل   به مقدار لازم

شکر   1.5 پیمانه

دارچین   ۱ قاشق مربا خوری

روغن مایع    به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- برای تهیه شربت رشته خوشکار، ابتدا آب و شکر را مخلوط كنید و روی حرارت قرار داده  تا قوام بیاید. 

۲- آن را از روی حرارت بردارید و پودر دارچین را به آن اضافه كنید. 

۳- مغز گردو، هل، شکر و در صورت تمایل کمی پودر زنجبیل را با هم مخلوط كنید به حدی که چسبندگی میان آن‌ها ایجاد شود.

۴- برای تهیه خمیر رشته خوشکار، ابتدا آب و آرد برنج را با یکدیگر مخلوط كنیدو چند ساعتی آن را کنار بگذارید

۵- آب اضافی روی آرد را به آرامی خالی كنید. 

۶- مایه را در ظرف مخصوص شانه خوشکار بریزید (این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه ای تشکیل شده است).

۷- یک سینی را روی حرارت متوسط قرار دهید و با پارچه تمیزی آن را با کمی روغن چرب كنید. 

۸- انگشتان را روی تک‌تک سوراخ‌های شانه بگذارید و آن را روی سینی قرار داده و یکباره انگشتان را بردارید تا مانند زولبیا دور تا دور و وسط سینی را طرحی از خطوط باریک درست شود. (می توانید از یک آبکش کوچک با سوراخ های ریز هم استاده کنید.)

۹- بعد از چند ثانیه آن را بردارید و روی پارچه تمیزی قرار دهید. 

۱۰- بلافاصله چهار گوشه آن را به داخل تا كنید و یک قسمت را روی قسمت بعدی بیاورید.

۱۱- از مایه مغز گردو، روی یک سمت از آن بریزید و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا شده است، روی آن بیاورید و با کناردست‌ اطراف آن را بچسبانید. با تمام مواد این كار را انجام دهید.

۱۲- روغن مایع را در یک تابه داغ كرده و رشته خوشکارها را در روغن بیندازید تا سرخ و طلایی شوند. 

۱۳- هر یک از رشته خوشکارها را از روغن خارج نموده و در شربت بغلطانید و در ظرف مناسبی بچینید.  

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ