مجله اینترنتی گپ مپ
به ادامه مطلب بروید مواد لازم آرد برنج ۲ پیمانه مغز هل ساییده شده به مقدار لازم گردو خرد شده ۱۰۰ گرم آب 5.5 پیمانه پودر زنجبیل در صورت تمای
به ادامه مطلب بروید
مواد لازم
آرد برنج ۲ پیمانه
مغز هل ساییده شده به مقدار لازم
گردو خرد شده ۱۰۰ گرم
آب 5.5 پیمانه
پودر زنجبیل در صورت تمایل به مقدار لازم
شکر 1.5 پیمانه
دارچین ۱ قاشق مربا خوری
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- برای تهیه شربت رشته خوشکار، ابتدا آب و شکر را مخلوط كنید و روی حرارت قرار داده تا قوام بیاید.
۲- آن را از روی حرارت بردارید و پودر دارچین را به آن اضافه كنید.
۳- مغز گردو، هل، شکر و در صورت تمایل کمی پودر زنجبیل را با هم مخلوط كنید به حدی که چسبندگی میان آنها ایجاد شود.
۴- برای تهیه خمیر رشته خوشکار، ابتدا آب و آرد برنج را با یکدیگر مخلوط كنیدو چند ساعتی آن را کنار بگذارید
۵- آب اضافی روی آرد را به آرامی خالی كنید.
۶- مایه را در ظرف مخصوص شانه خوشکار بریزید (این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه ای تشکیل شده است).
۷- یک سینی را روی حرارت متوسط قرار دهید و با پارچه تمیزی آن را با کمی روغن چرب كنید.
۸- انگشتان را روی تکتک سوراخهای شانه بگذارید و آن را روی سینی قرار داده و یکباره انگشتان را بردارید تا مانند زولبیا دور تا دور و وسط سینی را طرحی از خطوط باریک درست شود. (می توانید از یک آبکش کوچک با سوراخ های ریز هم استاده کنید.)
۹- بعد از چند ثانیه آن را بردارید و روی پارچه تمیزی قرار دهید.
۱۰- بلافاصله چهار گوشه آن را به داخل تا كنید و یک قسمت را روی قسمت بعدی بیاورید.
۱۱- از مایه مغز گردو، روی یک سمت از آن بریزید و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا شده است، روی آن بیاورید و با کناردست اطراف آن را بچسبانید. با تمام مواد این كار را انجام دهید.
۱۲- روغن مایع را در یک تابه داغ كرده و رشته خوشکارها را در روغن بیندازید تا سرخ و طلایی شوند.
۱۳- هر یک از رشته خوشکارها را از روغن خارج نموده و در شربت بغلطانید و در ظرف مناسبی بچینید.