طرز تهیه خورش ماست

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدخورش ماست (اصفهان) در سرآشپز پاپیون   مواد لازم گوشت گردن بدون استخوان   ۲۵۰ گرم ماست چکیده بی نمک   2.5 کیلو گرم شکر  ۱ پیمانه زرده تخم مرغ  ۲ عدد &

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه خورش ماست

به ادامه مطلب بروید

خورش ماست (اصفهان) در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

گوشت گردن بدون استخوان   ۲۵۰ گرم

ماست چکیده بی نمک   2.5 کیلو گرم

شکر  ۱ پیمانه

زرده تخم مرغ  ۲ عدد

 آب  ۳-۲ پیمانه

پیاز  ۱ عدد

گلاب  ۲ قاشق غذاخوری

 زعفران سائیده شده  ۱ قاشق مربا خوری

زردچوبه   به مقدار لازم

خلال پسته، بادام - زرشک   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- ابتدا بگذارید گوشت با پیاز و كمی ‌زردچوبه كاملا بپزد. بعد در ظرف تفلون با دست آن را ورز دهید (این كار ممكن است یك ساعت وقت بگیرد). نصف استكان از آب گوشت را نیز كم‌کم به گوشت در حال ورز دادن اضافه كنید تا جایی كه گوشت به صورت خمیری یكنواخت شود كه به راحتی كش می‌آید. 

۲- در حین کوبیدن آب باقی مانده را به آن اضافه می کنیم تاگوشت سفید شود،

۳- زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. مواد را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. بعد از جوش آمدن، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید. اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که کش می آید. حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید. 

۴- خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید.

۵- بهتر است خورش را 24 ساعت پیش از سرو کردن تهیه کرده و در یخچال نگهداری کنید تا جا بیفتد.

 

سایر نکات

این خورش سرد سرو می شود.

از ظرف با جنس روی برای کوبیدن استفاده نکنید وگرنه رنگ غذا تیره و بد می شود.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ