طرز تهیه ادویه مراکشی

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب بروید    مواد لازم زنجفیل  ۲ قاشق چایخوری هل  ۲ قاشق چایخوری جوز هندی  ۲ قاشق چایخوری دارچین  ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه  ۱ قاشق چایخوری تخم گشنی

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه ادویه مراکشی

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

زنجفیل  ۲ قاشق چایخوری

هل  ۲ قاشق چایخوری

جوز هندی  ۲ قاشق چایخوری

دارچین  ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه  ۱ قاشق چایخوری

تخم گشنیز  ۱ قاشق چایخوری

زرد چوبه  ۱ قاشق چایخوری

تخم رازیانه  ۱/۲ قاشق چایخوری

تخم میخک  ۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل سیاه دانه درشت  ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

۱- ادویه ها را در یک کاسه ریخته و آسیاب می‌کنیم.

۲- سپس آنها را در شیشه در بسته و خشک ریخته و نگهداری می‌کنیم.

 

سایر نکات

یک ادویه مخصوص مراکشی که برای انواع ماهی، مرغ سبزیجات و گوشت مناسب است

 این ادویه را می‌توانید آماده کنید و در یک شیشه در بسته و تیره برای مدت 1 ماه نگه داری کنید.

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ