طرز تهیه ادویه ایتالیایی

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب بروید    مواد لازم  ریحان خشک  ۳ قاشق غذاخوری  پونه خشک  ۳ قاشق غذاخوری جعفری خشک  ۳ قاشق غذاخوری  پودر پیاز  ۱ قاشق چایخوری آویشن خشک

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تهیه ادویه ایتالیایی

به ادامه مطلب بروید

 

 

مواد لازم

 ریحان خشک  ۳ قاشق غذاخوری

 پونه خشک  ۳ قاشق غذاخوری

جعفری خشک  ۳ قاشق غذاخوری

 پودر پیاز  ۱ قاشق چایخوری

آویشن خشک  ۱ قاشق چایخوری

رزماری خشک شده  ۱ قاشق چایخوری

 فلفل سیاه و سفید  ۱/۴ قاشق چایخوری

 تکه های فلفل قرمز  ۱/۴ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

۱- تمام مواد را داخل آسیاب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم . 

۲- ادویه را داخل یک ظرف در دار ریخته برای مدت 6 ماه قابل استفاده است

 

سایر نکات

از این ادویه در مزه دار کردن انواع گوشت ، انواع سس، پیتزا به عنوان طعم دهنده استفاده کرد 

مواد لازم در تهیه این ادویه ها رو می تونید از عطاری تهیه کنید تهیه سبزیجاتش رو هم می تونید خودتون خشک کنید یا اونها روهم از عطاری کنید

 

 


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ