طرز تخیه سالاد استانبولی

مجله اینترنتی گپ مپ

به ادامه مطلب برویدسالاد استانبولی  در سرآشپز پاپیون   مواد لازم سیب زمینی استامبولی خرد شده به قطعات متوسط   ۴۵۰ گرم لوبیا سبز تازه، خرد شده به قطعات درشت   ۱ پیمانه نمک &nbs

آگهی آگهی

تبلیغات

طرز تخیه سالاد استانبولی

به ادامه مطلب بروید

سالاد استانبولی  در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

سیب زمینی استامبولی خرد شده به قطعات متوسط   ۴۵۰ گرم

لوبیا سبز تازه، خرد شده به قطعات درشت   ۱ پیمانه

نمک   ۱/۴ قاشق چایخوری

روغن زیتون   ۳ قاشق سوپ خوری

موسیر خرد شده   ۱ عدد

سرکه سفید یا قرمز   ۲ قاشق سوپ خوری

جعفری خرد شده   ۲ قاشق سوپ خوری

خردل   ۲ قاشق سوپ خوری

رزماری تازه   ۱ قاشق سوپ خوری

پودر فلفل سیاه    به مقدار لازم

زیتون هسته گرفته دونیم شده   ۱/۴ پیمانه

 

طرز تهیه

۱- سیب زمینی‌های استانبولی را در یک ظرف مناسب و قابل استفاده در مایکروفر قرار دهید.  

۲- لوبیا سبز را روی آن بریزید و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را روی آن بپاشید.

۳- روی ظرف را ببندید و مواد را با قدرت 100%  به مدت 7 تا 9 دقیقه در اجاق مایکرویو بپزید. 

۴- این مخلوط را یک بار به هم بزنید و آب اضافه آن را بگیرید. 

۵- برای سس، روغن زیتون، موسیر، سرکه، جعفری، خردل، رزماری و یک هشتم قاشق چایخوری نمک و فلفل را در یک ظرف با درب محکم بریزید و خوب تکان دهید. 

۶- مخلوط سیب زمینی، سس و زیتون‌ها را در یک ظرف مناسب بریزید و به آرامی مخلوط کنید. 

۷- این سالاد را می توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ