سرطان سینه بر اساس چه عواملی بوجود می آید؟

مجله اینترنتی گپ مپ

در ابتلا به سرطان سینه عوامل متعددی تاثیرگذار هستند که اگر آن ها را بدانید، میتوانید احتمال بروز آن را تا حد زیادی کاهش دهید. با دانستن مواردی که در ادامه میخوانید، میتوانید با دوری از آن ها و رعایت ک

آگهی آگهی

تبلیغات

سرطان سینه بر اساس چه عواملی بوجود می آید؟

در ابتلا به سرطان سینه عوامل متعددی تاثیرگذار هستند که اگر آن ها را بدانید، میتوانید احتمال بروز آن را تا حد زیادی کاهش دهید. با دانستن مواردی که در ادامه میخوانید، میتوانید با دوری از آن ها و رعایت کردن برخی نکات خطر ابتلا به سرطان سینه را از خود دور کنید.

 

در بحث ایجاد سرطان سینه، عواملی به عنوان تسریع کننده و ایجاد کننده این بیماری مطرح بوده که مهم‌ترین آنها را می‌توان با سبک جدید زندگی در شهرهای صنعتی مرتبط دانست.

نداشتن تحرک در جامعه به خصوص در بانوان، افزایش وزن، نوع تغدیه در خانم ها که اکثرا شاغل هستند و از غذاهای آماده استفاده می کنند، کاهش مصرف غذاهای سالم و استفاده از کنسروها و فست فودها، مصرف مواد افزودنی و نگهدارنده که بسیاری از آنها غیر استاندارد و دارای نیتریت بالا هستند، استفاده از سموم در پرورش میوه ها، کاهش استفاده از میوه ها و سبزیجات به دلیل گرانی و نداشتن برنامه غذایی صحیح همگی به افزایش شیوع سرطان در جوامع خصوصا سرطان سینه در میان بانوان دامن زده‌اند.

آلودگی هوا

آلودگی هوا و افزایش مواد آلاینده نسبت به ۱۰ سال گذشته در کشور که در حال حاضر شهرهای کوچک را هم درگیر کرده، تقریبا غیر قابل کنترل بوده و متاسفانه در جهان مسئله آلودگی هوا تبدیل به یک اتفاق معمولی شده است، در بروز سرطان دخیل است.

فشارهای روحی

افزایش استرس و اضطراب در خانواده ها، فشارهای روحی و روانی، کاری و اقتصادی در خانواده می تواند تغییراتی در سلول ایجاد کند که در نهایت به سرطان تبدیل خواهد شد. بیشتر این عوامل متاثر از تغییر در سبک زندگی خانواده ها است.

زمینه‌های موروثی

یکی از علل ایجاد سرطان ها به خصوص سرطان سینه عوامل ژنتیکی است که ژن خاصی در خانواده به سایر اعضا به ارث می رسد و و گاهی مشاهده می شود چند نفر در خانواده به سرطان مبتلا می شوند که در برخی بانوان سرطان در هر دو سینه و گاه در آقایان مشاهده می شود و نیازمند بررسی های ژنتیکی است. در صورت وجود سابقه ژنتیکی در خانواده ۴ تا ۶ برابر شانس ابتلا به سرطان سینه افزایش پیدا می‌کند.

داروهای هورمونی

استفاده از داروهای هورمونی در بانوان به دلایل مختلف مانند هورمون های درمانگر ناباروری از دیگر عوامل ابتلا به سرطان سینه میباشد اگر دقت در مصرف این داروها صورت نگیرد، پیش زمینه سرطان ایجاد می‌شود. لازم به ذکر است این هورمون ها برای روش های مختلف زیبایی صورت و اندام مورد استفاده قرار می‌گیرند و اثر طولانی مدت آنها می تواند منجر به ایجاد سرطان سینه در فرد شود.

مصرف دخانیات

افزایش مصرف دخانیات در بانوان از دیگر عواملی است که به واسطه آن امروزه شاهد افزایش روزافزون این نوع سرطان در میان خانم ها هستیم.

سدهای دفاعی در مقابل سرطان سینه

تغییر در سبک زندگی، دوری از آلودگی های محیطی و غذایی، انجام فعالیت های بدنی مستمر و مناسب از عواملی است که طی تحقیقات ثابت شده می توانند میزان شیوع سرطان سینه را در بانوان کاهش دهند.

مجموعه این عوامل طی چندین سال موجب شده است که میزان شیوع سرطان سینه در خانمها روند صعودی به خود بگیرد و ما شاهد بانوان زیر ۳۰ سال مبتلا به سرطان باشیم.


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

کد امنیتی رفرش
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ