مجله اینترنتی گپ مپ - 163

مجله اینترنتی گپ مپ

دانلود بازی و برنامه اندروید،دانلود جدیدترین آهنگهای خارجی،اخبار فناوری،دانلود فیلم سینمایی خارجی و ایرانی،آموزش آشپزی و کلی مطالب دیگه

آگهی آگهی

تبلیغات

پفک نمکی خانگی

پفک نمکی خانگی در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

 آرد  ۱۰۰ گرم

 کره  ۹۰ گرم

پنیر رنده شده ریز و نرم ( پنیر چدار یا گودا)  ۱۰۰ گرم

 

طرز تهیه

۱- فر رو از قبل گرم کنید . کره رو به مدت 45 ثانیه در ماکروفر گرم کنید تا نرم بشه . آرد و پنیر رو اضافه کنید و با چنگال مخلوط کنید و ازش خمیری نرم درست کنید .

۲-  در صورت تمایل میتونید از قالب های گرد کوچک برای شکل دادن به پفک استفاده کنید .

۳- با خمیر توپ های کوچکی تهیه کنید . با این مقدار حدود 24 عدد خمیر گرد و کوچک تهیه میشه . 

۴- قلقلی ها را روی کاغذ مخصوص فر که از قبل کمی چرب کردید روی سینی قرار بدین و با دست کمی فشار بدید تا صاف بشه . 

۵- سپس در فر با درجه 190 سانتیگراد به مدت حدود 12 دقیقه تا وقتی که روی پفک ها طلایی بشه بپزید . زمان به حرارت فر شما بستگی داره .

 

سایر نکات

از ادویه داخل این پفک میتونین استفاده کنن میتونین فلفلیشم بکنین

میتونی پفکاتونو طعم دار کنین از ابگوجه از اب اسفناج یا هر چیز ابدار میتونین استفاده کنین.

ارد حتما باید ارد سفید باشه و حتما هم دوبار الک بشه

نیازی به مواد پف دهنده نیست.پنیر و کره بعد از سرد شدن باعث ترد شدن پفک میشن.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 1

اکبر جوجه

به ادامه مطلب بروید

ادامه مطلب

لایک : 0

شیرینی گردویی

شیرینی گردویی در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

زرده تخم مرغ  ۴ عدد

شکر  ۱/۲ پیمانه

وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری

گردو خرد شده  3.5 پیمانه

رنده پوست لیمو  ۱/۴ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

۱- فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن می کنیم. زرده های تخم مرغ و شکر را با هم زن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود. وانیل و خرده های گردو و رنده پوست لیمو را در مخلوط زرده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم.

۲- داخل سینی فر را کاغذ روغنی می اندازیم و کمی آن را چرب می کنیم و با قاشق غذاخوری از مایه شیرینی یک قاشق برداشته و با فاصله در سینی فر می ریزیم. 10 دقیقه در فر داغ می گذاریم تا پخته و برشته شود. از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شود.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

کلوچه با چیپس شکلاتی

کلوچه با چیپس شکلاتی در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

آرد  ۳۳۰ گرم

جوش شیرین  1.5 قاشق چایخوری

نمک  1.5 قاشق چایخوری

کره(آب شده و خنک)   ۲۲۵ گرم

شکر قهوه ای  ۳۰۰ گرم

شکر  ۲۲۵ گرم

تخم مرغ  ۳ عدد

وانیل  1.5 قاشق چایخوری

چیپس شکلاتی   ۴۵۰ گرم

 

طرز تهیه

۱- فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.

۲- دو عدد سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

۳- آرد، جوش شیرین و نمک را داخل یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

۴- کره و شکر را داخل یک کاسه بزرگ با هم زن برقی با سرعت بالا به مدت 2 الی 3 دقیقه مخلوط کنید.

۵- یک عدد تخم مرغ را به وسیله چنگال داخل یک کاسه کوچک هم بزنید و یک و سه چهارم قاشق غذاخوری از این و دو عدد تخم مرغ را داخل مخلوط کره بریزید و با هم زن برقی به مدت یک دقیقه مخلوط کنید تا خامه ای شود.

۶- حال با وانیل مخلوط کنید و سرعت دستگاه را کم کنید و مخلوط آرد را کم کم به آن اضافه کنید.

۷- سپس چیپس شکلاتی را اضافه کنید.

۸- از خمیر 28 عدد شیرینی گرد بزرگ درست کنید و با فاصله داخل سینی ها قرار دهید و به مدت 13 الی 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد بگذارید خنک شوند.

 

سایر نکات

کلوچه های خنک در ظرف در بسته در دمای اتاق تا 3 روز قابلیت نگهداری دارند.

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

باقلوای ترکیه ای

باقلوای ترکیه ای در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

تخم مرغ  ۳ عدد

كره  ۲۰۰ گرم

گردو خرد شده  ۵۰۰ گرم

نمك   به مقدار لازم

آرد  ۵۰۰ گرم

آرد نشاسته   به مقدار لازم

شیر  ۱ پیمانه

روغن  ۱ پیمانه

 مواد شهد :  

آب  2.5 پیمانه

شكر  ۴ پیمانه

لیمو (كوچك)   ۱ عدد

 

طرز تهیه

۱- ابتدا در ظرفی مناسب تخم‌مرغ، شیر، روغن و نمك را با هم مخلوط كرده، آرد را كم‌كم به مواد افزوده و با دست ورز می‌دهیم تا خمیری صاف و یكدست حاصل شود. 

۲- خمیر را به 15 قسمت تقسیم كرده و با وردنه كمی آنها را باز می‌كنیم(برای باز كردن خمیر با وردنه از آرد نشاسته استفاده می‌كنیم). هر پنج عدد خمیر را روی هم قرار داده و آنها را با وردنه به اندازه سینی فر باز می‌كنیم. 

۳- خمیر را در سینی فر كه قبلا چرب كرده‌ایم قرار داده و روی آن گردو ریز خرد شده پاشیده، سپس لایه دوم خمیرها را پهن می‌‌كنیم و روی آن قرار داده و دوباره باقیمانده گردوها را روی خمیر دوم پاشیده و پس از آن لایه سوم خمیر را روی آن قرار می‌دهیم.

۴- خمیرها را با چاقو به صورت لوزی برش زده و بعد كره را آب كرده و روی باقلوا می‌ریزیم. 

۵- سینی باقلواها را در فر با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد تا زمانی كه طلایی شوند قرار داده و وقتی كه آماده شدند، شهد را كه قبلا تهیه كرده و كمی سرد شده است، روی باقلواها می‌ریزیم تا شهد كاملا به خورد آنها برود.

۶- طرز تهیه شهد:

۷- برای این كار آب را به جوش می آوریم و شكر را داخل آن كاملا حل میكنیم و در انتها آب لیمو را داخل آن كاملا میچكانیم و اجازه میدهیم به غلظت مناسبی برسد و دقیقا حالت شیره مانند پیدا كند.

 

سایر نکات

میتوانید از مغزهای دلخواه برای بین این باقلوا استفاده كنید.

بهتر است برای ریختن شیره باقلوا سرد و شیره كمی داغ باشد.

دقت داشته باشید شیره شما خیلی شل و خیلی سفت نباشد.

باقلوای ترکی مهمترین مسئله اش باز کردن خمیرشه که اول اگر مثلا 4 لایه خمیر لازمه شما برای هر لایه 10 ورق خمیر باز کنید که البته باید با نشاسته ذرت باز بشه.

بعد این 10 ورق رو روی هم گذاشته با وردنه خیلی خیلی نازک می کنیم. بعد برای ورق دوم بازهم 10 لایه باز میشه و همین اول تکرا ار میشه و کلا یه کم درست کردنش سخته و حوصله میخواد و برای لایه هاش هم گردو ریخته میشه همراه با کره 

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

لازانیا

لازانیا در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

لازانیا  ۱ بسته

پیاز  ۱ عدد

گوشت چرخکرده  ۳۰۰ گرم

کوکتل دودی  ۶ عدد

قارچ  ۲۵۰ گرم

پنیر پیتزا  ۲۵۰ گرم

فلفل دلمه ای رنگی   به مقدار لازم

جعفری تازه و خرد شده   ۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری

روغن مایع و کره   به مقدار لازم

نمک، آویشن،زردچوبه    به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- پیاز را نگینی ریز خرد میکنیم و در کمی روغن و مقدار کمی کره تفت میدهیم و بعد گوشت چرخ کرده، کوکتل نگینی شده و فلفل دلمه ای نگینی شده را اضافه می کنیم وکمی تفت می دهیم

 

۲- بعد ار آن 2 قاشق رب گوجه فرنگی و ادوبه جات نامبرده ونمک و جعفری را اضافه میکنیم و روی شعله کم میگذاریم تا مواد خوب تفت داده شده و پخته شود در آخر هم قارچ خرد شده را به مواد اضافه می کنیم و بعد از 10 دقیقه زیر مواد را خاموش میکنیم و کنار می گذاریم.

۳- در یک قابلمه آب میریزیم و روی شعله گاز میگذاریم تا جوش بیاید نمک و یک قاشق روغن هم اضافه میکنیم وقتی آب به جوش آمد لازانیا ها را به آرامی و یکی یکی در آب جوش میریزیم ومدت 7 یا 8 دقیقه زمان میدهیم تا لازانیا نرم شود بعد در آبکش میریزیم وکمی آب سرد روی آن میریزیم.

۴- کف ظرف پیرکس مورد نظر را با کمی کره چرب میکنیم و اولین ورقه لازانیا را میگذاریم و روی آن را کمی سس قرمز و پنیر پیتزا میریزیم و مواد را روی ورقه لازانیا میریزیم و ورقه بعدی را روی مواد میگذاریم و به همان ترتیب ادامه میدهیم تا ورقه های لازانیا تمام شود در آخر هم پنیر پیترا روی آخرین ورقه میریزیم.

۵- و بمدت 10 دقیقه در ماکروفر میگذاریم (درحالت پخت ترکیبی) و 2 دقیقه هم در حالت گریل میگذاریم تا روی لازانیا طلایی شود ،در فر هم میتوانید اینکار را انجام دهید.

۶- لازانیا آماده سرو است

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

تارت انگور

تارت انگور در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

خمیر هزار لا   ۴۰ گرم

زرده تخم‌مرغ  ۱ عدد

خامه زده شده  ۱ قاشق غذاخوری

انگور سبز و قرمز هسته گرفته  ۱ پیمانه

شکر شیرینی پزی  ۱ قاشق غذاخوری

نمک   به مقدار لازم

شکر دانه درشت برای تزیین   به مقدار لازم

آرد   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱-  فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

۲- روی یک سطح صاف و تمیز کمی آرد می‌پاشیم و خمیر را روی آن باز می‌کنیم. آن را به شکل چهار مربع به ابعاد حدود 10 سانتیمتر برش زده و داخل سینی فر می‌گذاریم

۳- با کمک یک چاقوی مناسب و مخصوص، از وسط هر مربع، به اندازه یک سانتیمتر لبه گذاشته و داخل آن را خالی می‌کنیم تا مانند عکس شود. برای این کار بسیار دقت می‌کنیم که تمام خمیر پاره و بریده نشود. آنها را به مدت 15 دقیقه داخل فریزر می‌گذاریم تا فرم بگیرد.

۴- زرده تخم‌مرغ و خامه را با همزن دستی کاملاً مخلوط می‌کنیم و آن را کنار می‌گذاریم.

۵- انگور، شکر شیرینی‌پزی و نمک را در یک کاسه متوسط ریخته و آنها را با هم کمی زیر و رو می‌کنیم. مخلوط انگور را داخل حفره‌های روی هر خمیر تقسیم می‌کنیم. باید دقت کرد که قاب خمیری با مخلوط انگور پوشیده نشود.

۶- لبه‌ها یا همان قاب خمیری را با کمک قلم مو به مخلوط تخم‌مرغ آغشته می‌کنیم. روی لبه‌ها شکر دانه درشت می‌پاشیم.

۷- تارت‌ها را به مدت 23 تا 27 دقیقه در فر داغ می‌گذاریم تا خمیر حالت کریسپی و رنگ طلاپی پیدا کرده و انگورها شروع به متلاشی شدن کنند. آنها را از فر خارج کرده و می‌گذاریم خنک شود. سپس سرو می‌کنیم.

 

سایر نکات

برای تهیه این تارت در دستور اصلی از انگور بدون دانه استفاده شده است. شما می توانید از کشمش هم برای تهیه آن استفاده کنید که در این صورت تارت شما خشک تر و بیشتر شبیه شیرینی خواهد شد

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

طرز تهیه پاناکوتای کیوی

به ادامه مطلب بروید

ادامه مطلب

لایک : 0

سفینه مزرعه رزول

سفینه مزرعه رزول

در سال ۱۹۴۷ در مزرعه رزول (Rosewell) امریکا یک سفینه فضایی حامل سه سرنشین سقوط کرد.این مزرعه در    ان زمان به سرعت توسط نیروی هوایی؛ اف•بی•ای 

ادامه مطلب

لایک : 0

به مناسبت چهل مرتضی پاشایی

به مناسبت چهل مرتضی پاشایی شما را به دیدن تصاویری از مرتضی دعوت میکنیم

برای دیدن عکسها اینجا کلیک کنید


لایک : 0
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ