گلاب جامون

مجله اینترنتی گپ مپ

گلاب جامون یا در اصطلاح محلی هندی گولاب جامون یکی از شیرینی های معروف و اصیل هندی و پاکستانی است که در تمامی قنادی ها و حتی مارکت های بزرگ و کوچک هند و پاکستان به فراوان و در تمامی فصول یافت می شود. برای ما ایرانی ها در این کشور یادآور شیرینی بامیه مخصوصا برای ایام ماه رمضان است فقط تنها فرق آن داشتن ادویه و اسانس آن است که به روش های مختلف تهیه می شود.گلاب جامون,طرز تهیه گلاب جامون,روش درست کردن گلاب جامون,اموزش درست کردن گلاب جامون,چگونه گلاب جامون درست کنیم,گلاب جامون چیست,اموزش اشپزی,اموزش درست…

آگهی آگهی

تبلیغات

گلاب جامون

گلاب جامون یا در اصطلاح محلی هندی گولاب جامون یکی از شیرینی های معروف و اصیل هندی و پاکستانی است که در تمامی قنادی ها و حتی مارکت های بزرگ و کوچک هند و پاکستان به فراوان و در تمامی فصول یافت می شود. برای ما ایرانی ها در این کشور یادآور شیرینی بامیه مخصوصا برای ایام ماه رمضان است فقط تنها فرق آن داشتن ادویه و اسانس آن است که به روش های مختلف تهیه می شود.

 مواد لازم:

آرد کیک نصف پیمانه

آرد سبوس دار یا سمولینا نصف پیمانه

پودر شیر خشک نصف پیمانه

کره ۲ قاشق غذاخوری در دمای محیط

بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

جوش شیرین یک سوم قاشق چایخوری

ماست یا شیر به مقدار لازم در دمای محیط

مواد لازم برای شهد گولاب جامون

شکر ۲ پیمانه

آب یک و نیم پیمانه

پودر هل ۱ قاشق چایخوری

گلاب ۲ قاشق غذاخوری

زعفران غلیظ ۱ قاشق غذاخوری

ستاره انیس یا بادیان یک عدد

چوب دارچین یک تکه حدود ۵ سانتی

پودر پسته یا بادام یا خلال بادام و پسته برای تزیین

روغن برای سرخ کردن

ابتدا آردها را با شیر خشک و بکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط کنید و به هم بزنید تا یکدست شوند. سپس کره در دمای محیط را اضافه و با نوک انگشتان کره را کاملا جذب آردها کنید تا مانند خرده نان شود.در این زمان ماست یا شیر در دمای محیط را اضافه کنید. هر بار که شیر یا ماست اضافه می کنید اول کاملا  آن را به خورد خمیر بدهید بعد مجددا اضافه کنید خمیر این شیرینی سفت است و نباید شیر یا ماست زیاد به آن اضافه کنید. وقتی خمیر را خوب مخلوط کردید روی آن را پارچه تمیزی بیندازید و حدود ده دقیقه استراحت دهید. طی این فاصله در ظرفی جداگانه شکر و آب و مابقی را مخلوط کرده و کاملا بجوشانید. سپس از خمیر به اندازه گردو یا ریزتر بردارید و ابتدا کمی کف دستتان را چرب کنید و کاملا درون دست خمیر را گرد کنید این کار را باید خیلی با دقت انجام دهید که خمیر هیچگونه ترکی نداشته باشد. روغن را در ظرف گودی به مقدار زیاد بریزید .تا کمی داغ شود .اگر روغن خیلی داغ شود در جا شیرینی می سوزد اگر خیلی داغ نباشد داخل خمیر پخته نمی شود یادتان باشد حرارت روغن متوسط باشد سپس شیرینی ها را درون روغن بریزید و سرخ کنید زیاد شیرینی را به هم نزنید. فقط با گفکیر شیرینی را آرام به داخل روغن فشار دهید تا همه طرف آن سرخ شود.بعد از سرخ شدن شیرینی ها  آنها را درون شهد بیندازید یادتان باشد شعله شهد را تا زمان آماده شدن شیرینی خاموش نکنید و وقتی شیرینی ها آماده شد و آنها را داخل شهد انداختید زیر شعله شهد را خاموش و شیرینی را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در شهد بگذارید تا کاملا شهد به خورد شیرینی برود.


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ