مجله اینترنتی گپ مپ
کلوچه با چیپس شکلاتی در سرآشپز پاپیون مواد لازم آرد ۳۳۰ گرم جوش شیرین 1.5 قاشق چایخوری نمک 1.5 قاشق چایخوری کره(آب شده و خنک) ۲۲۵ گرم شکر قهوه ای ۳۰۰ گرم
کلوچه با چیپس شکلاتی در سرآشپز پاپیون
مواد لازم
آرد ۳۳۰ گرم
جوش شیرین 1.5 قاشق چایخوری
نمک 1.5 قاشق چایخوری
کره(آب شده و خنک) ۲۲۵ گرم
شکر قهوه ای ۳۰۰ گرم
شکر ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل 1.5 قاشق چایخوری
چیپس شکلاتی ۴۵۰ گرم
طرز تهیه
۱- فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
۲- دو عدد سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
۳- آرد، جوش شیرین و نمک را داخل یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
۴- کره و شکر را داخل یک کاسه بزرگ با هم زن برقی با سرعت بالا به مدت 2 الی 3 دقیقه مخلوط کنید.
۵- یک عدد تخم مرغ را به وسیله چنگال داخل یک کاسه کوچک هم بزنید و یک و سه چهارم قاشق غذاخوری از این و دو عدد تخم مرغ را داخل مخلوط کره بریزید و با هم زن برقی به مدت یک دقیقه مخلوط کنید تا خامه ای شود.
۶- حال با وانیل مخلوط کنید و سرعت دستگاه را کم کنید و مخلوط آرد را کم کم به آن اضافه کنید.
۷- سپس چیپس شکلاتی را اضافه کنید.
۸- از خمیر 28 عدد شیرینی گرد بزرگ درست کنید و با فاصله داخل سینی ها قرار دهید و به مدت 13 الی 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد بگذارید خنک شوند.
سایر نکات
کلوچه های خنک در ظرف در بسته در دمای اتاق تا 3 روز قابلیت نگهداری دارند.
منبع :سرآشپز پاپیون
دریافت کنید :
http://pchef.ir