کلوچه با چیپس شکلاتی

مجله اینترنتی گپ مپ

کلوچه با چیپس شکلاتی در سرآشپز پاپیون   مواد لازم آرد  ۳۳۰ گرم جوش شیرین  1.5 قاشق چایخوری نمک  1.5 قاشق چایخوری کره(آب شده و خنک)   ۲۲۵ گرم شکر قهوه ای  ۳۰۰ گرم شکر  ۲۲۵ گرم تخم مرغ  ۳ عدد وانیل  1.5 قاشق چایخوری چیپس شکلاتی   ۴۵۰ گرم   طرز تهیه ۱- فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. ۲- دو عدد سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید. ۳- آرد، جوش شیرین و نمک را داخل یک کاسه کوچک مخلوط کنید. ۴- کره و شکر را داخل یک کاسه بزرگ…

آگهی آگهی

تبلیغات

کلوچه با چیپس شکلاتی

کلوچه با چیپس شکلاتی در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

آرد  ۳۳۰ گرم

جوش شیرین  1.5 قاشق چایخوری

نمک  1.5 قاشق چایخوری

کره(آب شده و خنک)   ۲۲۵ گرم

شکر قهوه ای  ۳۰۰ گرم

شکر  ۲۲۵ گرم

تخم مرغ  ۳ عدد

وانیل  1.5 قاشق چایخوری

چیپس شکلاتی   ۴۵۰ گرم

 

طرز تهیه

۱- فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.

۲- دو عدد سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

۳- آرد، جوش شیرین و نمک را داخل یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

۴- کره و شکر را داخل یک کاسه بزرگ با هم زن برقی با سرعت بالا به مدت 2 الی 3 دقیقه مخلوط کنید.

۵- یک عدد تخم مرغ را به وسیله چنگال داخل یک کاسه کوچک هم بزنید و یک و سه چهارم قاشق غذاخوری از این و دو عدد تخم مرغ را داخل مخلوط کره بریزید و با هم زن برقی به مدت یک دقیقه مخلوط کنید تا خامه ای شود.

۶- حال با وانیل مخلوط کنید و سرعت دستگاه را کم کنید و مخلوط آرد را کم کم به آن اضافه کنید.

۷- سپس چیپس شکلاتی را اضافه کنید.

۸- از خمیر 28 عدد شیرینی گرد بزرگ درست کنید و با فاصله داخل سینی ها قرار دهید و به مدت 13 الی 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد بگذارید خنک شوند.

 

سایر نکات

کلوچه های خنک در ظرف در بسته در دمای اتاق تا 3 روز قابلیت نگهداری دارند.

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ