close
نازچت
پِستو چیکن با پنیر موزارلا

مجله اینترنتی گپ مپ

در این شماره از خوشمزه روز طرز تهیه سینه مرغ که با سس پستو و پنیر موزارلا مزه دار و پر شده را خواهید آموخت. برای این منظور در ادامه با ما همراه باشید.مواد لازم ۵۰ گرم سس پستو ۴۰ گرم پنیر موزارلا ۴۰ گرم پنیر پارمسان ۵۰ گرم پودر سوخاری ۱ عدد تخم مرغ طرز تهیه سینه مرغ بدون پوست و استخوان…

آگهی آگهی

پِستو چیکن با پنیر موزارلا

در این شماره از خوشمزه روز طرز تهیه سینه مرغ که با سس پستو و پنیر موزارلا مزه دار و پر شده را خواهید آموخت. برای این منظور در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • ۵۰ گرم سس پستو
  • ۴۰ گرم پنیر موزارلا
  • ۴۰ گرم پنیر پارمسان
  • ۵۰ گرم پودر سوخاری
  • ۱ عدد تخم مرغ

طرز تهیه

سینه مرغ بدون پوست و استخوان را از عرض برش دهید تا کاملا نازک شود.
روی دو طرف آن نمک و فلفل سیاه بزنید.
سس پستو را روی سطح مرغ بمالید، پنیر موزارلا را روی آن بگذارید و سپس فیله را با خلال دندان بسته و در جای خود محکم کنید.
در یک کاسه، پنیر پارمسان و پودر سوخاری را با یکدیگر مخلوط کنید.
تخم مرغ را در یک بشقاب گود هم بزنید. سینه مرغ را درون آن بغلتانید.
مرغ شکم پر را درون تابه پیرکس گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه تا زمانی که طلایی شود، بپزید.


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ