close
تبلیغات در اینترنت
معرفی چند میوه که شاید آنها را نشناسید

مجله اینترنتی گپ مپ

در نقاط مختلف دنیا حتی کشور خودون ایران میوه ههایی وجود دارند که به اندازه میوه های دیگه به شهرت نرسیده اند شاید خیلی از شما این میوه ها را نشناسید.در این مطلب قصد داریم به معرفی چندتا از این میوه های گمنام بپردازیم کوپوآکو این میوه اغلب در آبگیر آمازون یافت می‌شود. گوشت این…

آگهی آگهی

معرفی چند میوه که شاید آنها را نشناسید

در نقاط مختلف دنیا حتی کشور خودون ایران میوه ههایی وجود دارند که به اندازه میوه های دیگه به شهرت نرسیده اند شاید خیلی از شما این میوه ها را نشناسید.در این مطلب قصد داریم به معرفی چندتا از این میوه های گمنام بپردازیم

nintchdbpict000327897299-w700

کوپوآکو این میوه اغلب در آبگیر آمازون یافت می‌شود. گوشت این میوه در آبنبات و دسر استفاده می‌شود زیرا طعم آناناس و شکلات می‌دهد و بوی خوبی دارد. کوپوآکو سیستم ایمنی را تقویت و از بیماری جلوگیری می‌کند. کوپوآکو «Cupuacu» درختی بومی آمریکای جنوبی است. میوه‌ی این درخت نیز با همین نام شناخته می‌شود. کوپوآکو ظاهری بیضی‌شکل و وزنی حدود یک تا دو کیلوگرم دارد.

 

nintchdbpict000327897299-w700

پنير نخل از جمله محصولات درخت خرماست كه با طعم شيرين خود بسيار دلپذير است. در میانه تنه نخل مغز ترد و شیری‌رنگی وجود دارد که شیرین و گس است و “پنیر نخل” نامیده می‌شود و بسیار مقوی و گران‌قیمت است. پنير نخل كه در اصطلاح محلي به آن غاپ مي گويند با رنگ سفيد ، برای دستیابی به آن معمولا سر درخت را می‌اندازند و برگ‌ها و لیف‌های دور برگ‌ها را تا رسیدن به میانه و پنیر نخل، جدا می‌کنند و در همه فصل هاي سال به دست مي آيد و در فصل هاي پر بارش از طعم شيرين تري برخوردار است. در ابتدای بهار که نخل شکوفه می‌زند، شکوفه‌ها را که تارونه نام دارد، می‌‌چینند و از آن عرق تارونه می‌گیرند که مانند بقیه عرقیجات مفید و درمان‌گر دردهای معده است. عرق تارونه مقوی، گرم و برای قلب مفید است. پنیر نخل یا بقولی (غاپ) سوغات لذیذی که از دل نخل بیرون می آید و بسیار مقوی است. هر نخل ۳ تا ۱۰ كيلوگرم پنير دارد و پنير نخل تمام خواص خرما را دارد يعني سرشار از قند – مواد معدني – ويتامين كالري و آهن است . پنیر نخل که در واقع مریستم انتهایی نخل بوده بسیار مقوی و عامل رشد و نمو و تولید برگ و میوه جدید است. مریستم که یکی از حساس‌ترین بخش‌های گیاهی بوده در صورت آسیب دیدن باعث مرگ گیاه می‌شود. نخل داران آن دسته از نخل هايي را كه زمان ثمردهي آنها تمام شده است قطع مي كنند و پنير آن را كه در قسمت انتهايي تنه نخل است بيرون آورده و استفاده مي كنند.

 

nintchdbpict000327897299-w700

قارچ دُنبَلان نوعی قارچ خوراکی گرانقیمت و کمیاب است. این قارچ در گونه‌های مختلف به رنگهای قرمز تیره، خاکستری، سفید، بنفش و سیاه یافت می‌شود ولی لذیذترین نوع آن دارای پوستهٔ سیاه رنگ است. دو نوع سیاه و سفید این قارچ گران‌قیمت‌ترین قارچ‌های دنبلان زیرزمینی هستند. بیش‌ترین میزان مصرف قارچ دنبلان در رستوران‌ها، صنایع غذایی، تهیهٔ انواع سس‌ها و روغن‌های معطر و نیز داروسازی است.سر آشپز معروف فرانسوی، ژان آنتلم بریلاسوارین، دنبلان را الماس آشپزخانه لقب داده است.

 

nintchdbpict000327897299-w700

سیب زمینی شیرین. کیا خوردن؟؟

 

nintchdbpict000327897299-w700

گل گوهری آماده خوردن. بیشتر سمت جنوبه. بعضیا کنگر کوهی میگن . تاحالا دیده بودی؟ شما چی‌ میگی؟؟

 

nintchdbpict000327897299-w700

دوریان بدبوو ولی پرخاصیت.کسی خورده؟؟

 

nintchdbpict000327897299-w700

گرنادیا (Grenadia) این میوه شبیه میوه های خانواده ساعتی است ولی از دیگر میوه های این خانواده خوش طعم تر و کمتر اسیدی می باشد که درون آن دانه هایی با یک پوشش ژلاتینی وجود دارد و بومی مناطق شمالی جنوب آمریکا می باشد. پوست کندن و خوردن این میوه بسیار سرگرم کننده است. این میوه سرشار از ویتامین A ، B، C و E می باشد.

 

nintchdbpict000327897299-w700

میوه هلا (Hala Fruit) ظاهر این میوه کمی شبیه آناناس است. میوه هلا در هاوایی رشد می کند و شکل زیبایی دارد. قسمت درونی میوه خوراکی است ولی خوردن آن خیلی سخت است و به دندان می چسبد و بیشتر با آن تاج گل و وسایل تزیینی درست می کنند. .

 

nintchdbpict000327897299-w700

میوه استوایی لیچی. هر کی خورده بگه مزش چطوریه

 

nintchdbpict000327897299-w700

موز قرمز . موز زرد منبع غنی پتاسیم با طعمی شیرین است اما موز قرمز دارای عطر و طعمی منحصر به فرد و ترکیبی با طعم تمشک است. تُری تدرو، کارشناس تغذیه، عنوان می کند که خواص موز قرمز به مراتب بیشتر از موز زرد است و طعم آن شیرین تر است چراکه سرشار از قند و کالری است. .

 

nintchdbpict000327897299-w700

میوه نارنجیلا Naranjilla میوه نارنجیلا به شکل یک پرتقال کوچک است. این گیاه چند ساله و نیمه گرمسیری می باشد. برگ های این گیاه بزرگ و قلبی شکل هستند و طول آن ها 45 سانتی متر می باشد. میوه نارنجیلا طعم فوق العاده ای دارد و عطر و طعم آن ترکیبی از مرکبات است. گاهی اوقات طعم آن ترکیبی از ریواس و لیمو می باشد. آب میوه نارنجیلا سبز رنگ است و نوشیدنی مورد علاقه مردم جنوب آمریکا می باشد، به این نوشیدنی لولادا می گویند. میوه نارنجیلا منبع غنی از مواد معدنی و ویتامین ها می باشد. سال های زیادی است که از این میوه به عنوان طعم دهنده در صنعت غذایی جهان استفاده های زیادی می شود. مانند گوجه فرنگی، زمانی که این میوه را نارس می چینند، خودش رسیده می‌شود .


لایک : 2

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ