مرغ شکم پر

مجله اینترنتی گپ مپ

مرغ شکم پر در سرآشپز پاپیون   مواد لازم مرغ متوسط   ۱ عدد روغن  ۱/۳ پیمانه کره  ۵۰ گرم زعفران دم کرده    به مقدار لازم نمک, فلفل, پودر خردل از هر کدام  ۱ قاشق چایخوری آلو خورشی  ۱۵ عدد گردوی نگینی  ۱/۲ پیمانه دانه انار  ۱/۲ پیمانه جعفری و گشنیز   ۳۰۰ گرم زرشک   ۳ قاشق سوپ خوری رب انار  ۵ قاشق غذاخوری پیاز  ۱ عدد سیر  ۴ حبه نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه   به مقدار لازم   طرز تهیه ۱- پوست مرغ رو بگیرید, داخل شکمش رو…

آگهی آگهی

تبلیغات

مرغ شکم پر

مرغ شکم پر در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

مرغ متوسط   ۱ عدد

روغن  ۱/۳ پیمانه

کره  ۵۰ گرم

زعفران دم کرده    به مقدار لازم

نمک, فلفل, پودر خردل از هر کدام  ۱ قاشق چایخوری

آلو خورشی  ۱۵ عدد

گردوی نگینی  ۱/۲ پیمانه

دانه انار  ۱/۲ پیمانه

جعفری و گشنیز   ۳۰۰ گرم

زرشک   ۳ قاشق سوپ خوری

رب انار  ۵ قاشق غذاخوری

پیاز  ۱ عدد

سیر  ۴ حبه

نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- پوست مرغ رو بگیرید, داخل شکمش رو خالی کنید و تمیز بشویید. نمک و فلفل و پودر خردل و زعفران رو با روغن مخلوط کنید و دور مرغ و داخل شکم مرغ رو با این مواد مزه دار کنید. برای ۱ ساعت اجازه بدید تا مرغ مزه دار بشه.

۲- آلوها رو خیس کنید و بشویید, زرشک رو خیس کنید و بعد از ۵ دقیقه آبکش کنید.

۳- پیاز و سیر رو با هم تفت بدید, وقتی خوب سرخ شدند,  سبزی رو اضافه کنید و تفت بدید, حالا آلوها و زرشک و گردو, دانه انار و رب انار رو اضافه کنید و اجازه بدید تا آب مواد کشیده بشه و خوب تفت بخورند. نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.

۴- مرغ رو روی سطح کار بذارید, جوری که ساق مرغ رو به بالا باشه. داخل شکم مرغ رو با این مواد پر کنید. قسمت زیر شکم رو با خلال دندان فیکس کنید که باز نشه و پاهای مرغ رو هم با نخ نسوز ببندید تا موقع پخت باز نشه!

۵- فویل آلومینیم رو چرب کنید, مرغ شکم پر رو روی اون بذارید و خوب ببندید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ سانتی گراد به مدت ۲ ساعت بذارید بپزه.

۶- توی این مدت ۲ تا ۳ بار, مرغ رو از فر در بیارید و روی اون مخلوط کره آب شده و زعفران بمالید و دوباره فویل رو ببندید و توی فر بذارید.

۷- بعد از ۲ ساعت, فویل رو باز کنید و گریل رو روشن کنید و دوباره در فر بذارید تا مرغ برشته بشه!

 

سایر نکات

میتونید مرغ رو روی گاز هم درست کنید. در اون صورت چند تا پیاز رو حلقه حلقه کنید و کف ظرف بچینید و مرغ رو به پشت روی اون بذارید. کمی آب روی مرغ بریزید و حرارت رو کم کنید. 

بعد از یکی دو ساعت که مرغ نیم پز شد, کمی روغن در ظرف بریزید و اجازه بدید تا یک طرف مرغ سرخ بشه و بعد برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه و بعد سرو کنید.

میزان رب انار به ذائقه شما بستگی داره, میتونید کم و زیاد کنی

گر دوست دارید که مواد شکم مرغ ملس باشه, میتونید چند قاشق شکر هم اضافه کنید.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ