مجله اینترنتی گپ مپ
مواد لازم: ران مرغ 6 عدد (میتوانید از سینه مرغ نیز استفاده کنید) ماست 1 لیوان پیاز 1 عدد سیر 2 حبه ادویه تندوری دو قاشق غذا خوری فلفل سبز تند 2 عدد آبلیمو 2 قاشق غذاخوری روغن و نمک مقداریمرغ تندوری,طرز تهیه مرغ تندوری,روش درست کردن,روش درست کردن مرغ تندوری,اموزش درست کردن مرغ تندوری,

مواد لازم:
ران مرغ 6 عدد (میتوانید از سینه مرغ نیز استفاده کنید)
ماست 1 لیوان
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
ادویه تندوری دو قاشق غذا خوری
فلفل سبز تند 2 عدد
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
روغن و نمک مقداری
طرز تهیه :
مرغ ها را بشویید و با استفاده از چاقو روی سطح مرغ ها شیارهایی ایجاد کنید سپس ران های مرغ را به مدت 30 دقیقه داخل آب نمک سرد خیس دهید ( در این مدت ظرف را داخل یخچال بگذارید).
برای تهیه سس مخصوص تندوری پیاز ، سیر ، ماست ، آبلیمو ، چند قاشق روغن مایع ، ادویه ها ، نمک را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شوند (میتوانید از زعفران نیز به میزان خیلی کمی استفاده کنید).
ران های مرغ را از ظرف آب نمک خارج کنید و همراه با سس تندوری داخل کیسه فریزر بریزید و خوب تکان دهید تا تمام سطح مرغ ها به سس آغشته شود سپس به مدت حداقل 8 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ ها خوب مزه دار شوند.
پس از استراحت مرغ ها را از کیسه فریزر خارج کنید ، فر را با حداکثر دما روشن کنید و مرغ ها را داخل سینی فر بچیینید و داخل فر بگذارید تا کباب شوند (برای طعم و رنگ بهتر پس از 15 دقیقه مرغ ها را از فر خارج کنید و به سس آغشته نمایید و مجدد داخل فر بگذارید).
میتوانید مرغ ها را با جوجه گردان فر کباب کنید یا مرغ ها را داخل هواپز آماده کنید ؛ پس از اینکه تمام مرغ ها کباب شدند در ظرف بگذارید و همراه با ماست و .. سرو کنید. این غذا در هندوستان با نان کره ای یا نان پنیری سر می شود.