فلافل

مجله اینترنتی گپ مپ

فلافل ساده در سرآشپز پاپیون   مواد لازم نخود  ۱۵۰ گرم پیاز   ۱ عدد نمک و فلفل   به مقدار لازم جعفری یا گشنیز  ۱ دسته زیره سبز و تخم گشنیز   به مقدار لازم   طرز تهیه ۱- نخود را از دو روز قبل با مقداری زیره خیس کنید و هر چند ساعت یکبار آب آنرا عوض کنید تا لیز نشود. ۲-  سپس آنرا بپزید و در حالیکه داغ است همراه با پیاز چرخ کنید و نمک و فلفل و ادویه های دلخواه دیگر را هم به آن اضافه کنید. ۳-  ادویه فلافل در بازار به صورت آماده فروخته می شود که طعم ادویه شما…

آگهی آگهی

تبلیغات

فلافل

فلافل ساده در سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم

نخود  ۱۵۰ گرم

پیاز   ۱ عدد

نمک و فلفل   به مقدار لازم

جعفری یا گشنیز  ۱ دسته

زیره سبز و تخم گشنیز   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

۱- نخود را از دو روز قبل با مقداری زیره خیس کنید و هر چند ساعت یکبار آب آنرا عوض کنید تا لیز نشود.

۲-  سپس آنرا بپزید و در حالیکه داغ است همراه با پیاز چرخ کنید و نمک و فلفل و ادویه های دلخواه دیگر را هم به آن اضافه کنید.

۳-  ادویه فلافل در بازار به صورت آماده فروخته می شود که طعم ادویه شما را به ادویه های بازاری شبیه تر می کند.

۴- یک ظرف گود و کوچک انتخاب کنید و مقدار زیادی روغن در آن بریزید. برای سرخ کردن اگر از قالبهای آماده استفاده کنید فلافل شما ظاهر بهتر و مرتب تری خواهد داشت.

۵- فلافلها را در روغن سرخ کنید و هنگامیکه رنگ آنها سرخ شد از روغن خارج کنید و در دستمال روغن گیر قرار دهید.

 

سایر نکات

در فلافل از تخم مرغ استفاده نکنید.

فلفل زیاد فلافل شما را خوشمزه تر می کند.

فلافل را می توانید با سس تارتار یا با سسی که با رب گوجه و سرکه درست کردید سرو کنید.

 

منبع :‌سرآشپز پاپیون

دریافت کنید :‌ 

 http://pchef.ir


لایک : 0

مطالب مرتبط

نظرات

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تمامی حقوق مطالب سایت متعلق به گردانندگان آن هست
طراحی و اجرا:گپ مپ